Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Natta pappa henta oss med Steffan Stranberg og Anders Kvammen hovedbilde
lørdag 
20:30
Kunstnernes hus

Natta pappa henta oss med Steffan Stranberg og Anders Kvammen

ntso

Regissøren Steffan Strandberg kommer til Kunstnernes Hus Kino for å vise “Natta pappa henta oss” og samtale med tegneserieskaper og illustratør Anders Kvammen.

billetter: https://www.linticket.no/page/no/event/67/383

Om filmen NATTA PAPPA HENTA OSS:
Da moren til Steffan døde følte han ingenting. Ikke sorg. Ikke lettelse. Hvordan ble det sånn? Regissør Steffan Strandberg forsøker i denne filmen å forsone seg med barndommen hos en mamma som valgte flaska framfor barna – og om natta som ble avgjørende for ham og lillebroren. I en pandoras eske av fortrengte minner dukker både morsomme høydepunkt, spennende eventyr og såre etterspill opp, og livets mysterium virker uhåndgripelig. Gjennom gamle super 8-filmer, animasjon og nye filmopptak gjenskaper Steffan sommeren han var 11 år, sommeren som forandret alt.

Steffan Strandberg er en prisbelønnet regissør som debuterte på kino med “7.Himmel” i 2003. I 2011 vant han prisen for beste kortfilm under Chicago International Children’s Film Festival med filmen “Himmelen bak huset”.

Anders Kvammen debuterte i 2016 med tegneserieromanen “Ungdomsskolen”, som er nå nominert til Nordisk Råds Litteraturpris i kategorien barne- og ungdomsbøker.

Filmen er tekstet på engelsk og synstolket: https://www.moviereading.com/en/

Relaterte saker

Eventbilde: Skape(t) – skeiv kunsthistorie
lørdag
14:00

Skape(t) – skeiv kunsthistorie

Undergrunnsstemmer og frigjøringskamp i skeiv kunsthistorie. Få et innblikk i historien fra dem som selv har opplevd den.

Eventbilde: Guidet tur for barn: gamledager, bankrøveri og spøkelser
onsdag
12:00

Guidet tur for barn: gamledager, bankrøveri og spøkelser

Bli med på en spennende tur og hør skumle, men sanne historier fra fortiden i Kvadraturen!

Eventbilde: Klesbyttedag // Sommer på Sentralen
lørdag
12:00

Klesbyttedag // Sommer på Sentralen

6. august inviterer Sentralen til klesbyttedag i Marmorsalen, hvor du kan fornye garderoben til skolestart eller første dag på jobb etter ferien, samtidig som du sparer masse penger og reduserer forbruk av nye klær.