Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Natta pappa henta oss med Steffan Stranberg og Anders Kvammen hovedbilde
lørdag 
20:30
Kunstnernes hus

Natta pappa henta oss med Steffan Stranberg og Anders Kvammen

ntso

Regissøren Steffan Strandberg kommer til Kunstnernes Hus Kino for å vise “Natta pappa henta oss” og samtale med tegneserieskaper og illustratør Anders Kvammen.

billetter: https://www.linticket.no/page/no/event/67/383

Om filmen NATTA PAPPA HENTA OSS:
Da moren til Steffan døde følte han ingenting. Ikke sorg. Ikke lettelse. Hvordan ble det sånn? Regissør Steffan Strandberg forsøker i denne filmen å forsone seg med barndommen hos en mamma som valgte flaska framfor barna – og om natta som ble avgjørende for ham og lillebroren. I en pandoras eske av fortrengte minner dukker både morsomme høydepunkt, spennende eventyr og såre etterspill opp, og livets mysterium virker uhåndgripelig. Gjennom gamle super 8-filmer, animasjon og nye filmopptak gjenskaper Steffan sommeren han var 11 år, sommeren som forandret alt.

Steffan Strandberg er en prisbelønnet regissør som debuterte på kino med “7.Himmel” i 2003. I 2011 vant han prisen for beste kortfilm under Chicago International Children’s Film Festival med filmen “Himmelen bak huset”.

Anders Kvammen debuterte i 2016 med tegneserieromanen “Ungdomsskolen”, som er nå nominert til Nordisk Råds Litteraturpris i kategorien barne- og ungdomsbøker.

Filmen er tekstet på engelsk og synstolket: https://www.moviereading.com/en/

Relaterte saker

Eventbilde: Julemarked på Bærums verk
lørdag
10:00

Julemarked på Bærums verk

Her vil du oppleve et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag.

Eventbilde: Klesmarked x Oslo Street Food
søndag
11:00

Klesmarked x Oslo Street Food

Oslo Street Food gjentar suksessen med et nytt klesmarked! De fyller Låven med stands, og inviterer til et livlig klesmarked der du kan gjøre et godt kleskupp og samtidig ta vare på miljøet.