Arrangementet er fullført.

Natta pappa henta oss med Steffan Stranberg og Anders Kvammen hovedbilde
lørdag 
20:30
Kunstnernes hus

Natta pappa henta oss med Steffan Stranberg og Anders Kvammen

ntso

Regissøren Steffan Strandberg kommer til Kunstnernes Hus Kino for å vise «Natta pappa henta oss» og samtale med tegneserieskaper og illustratør Anders Kvammen.

billetter: https://www.linticket.no/page/no/event/67/383

Om filmen NATTA PAPPA HENTA OSS:
Da moren til Steffan døde følte han ingenting. Ikke sorg. Ikke lettelse. Hvordan ble det sånn? Regissør Steffan Strandberg forsøker i denne filmen å forsone seg med barndommen hos en mamma som valgte flaska framfor barna – og om natta som ble avgjørende for ham og lillebroren. I en pandoras eske av fortrengte minner dukker både morsomme høydepunkt, spennende eventyr og såre etterspill opp, og livets mysterium virker uhåndgripelig. Gjennom gamle super 8-filmer, animasjon og nye filmopptak gjenskaper Steffan sommeren han var 11 år, sommeren som forandret alt.

Steffan Strandberg er en prisbelønnet regissør som debuterte på kino med «7.Himmel» i 2003. I 2011 vant han prisen for beste kortfilm under Chicago International Children’s Film Festival med filmen «Himmelen bak huset».

Anders Kvammen debuterte i 2016 med tegneserieromanen «Ungdomsskolen», som er nå nominert til Nordisk Råds Litteraturpris i kategorien barne- og ungdomsbøker.

Filmen er tekstet på engelsk og synstolket: https://www.moviereading.com/en/

Relaterte saker