Arrangementet er fullført.

Natt på museet: Vikingskiphuset hovedbilde
lørdag 
18:00
Vikingskipshuset

Natt på museet: Vikingskiphuset

Dra på oppdagelsesferd i mørket blant gravskip og døde vikinger. I over 1000 år lå tre vikinger begravet i vikingskipene Oseberg og Gokstad. I dag hviler Osebergkvinnene og Gokstadmannen på Vikingskipshuset sammen med de enestående skipene.

Denne kvelden åpner de dørene etter stengetid, slik at du kan ta med deg lommelykt inn i et mørklagt museum og komme ansikt til ansikt med vikingene. Underveis møter du skuespillere fra Stella Polaris, som levendegjør vikingene i museet.

Dette er en helt unik måte å oppleve museet på, og det er ikke for pyser… Arrangementet passer for oppdagere i alle aldre.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Karius og Baktus på Hovedscenen
lørdag
14:00

Karius og Baktus på Hovedscenen

Karius og Baktus har beholdt sin popularitet siden 1940-tallet og stadig fylles teatret av nye generasjoner barn som fryder seg over de gøyale tanntrollene.

Eventbilde: Middelalderdager på Hadeland Glassverk
tirsdag
11:00

Middelalderdager på Hadeland Glassverk

Opplev livet i middelalderen, levendegjort av en gruppe dedikerte og kunnskapsrike reenactorer fra Hađar middelaldergruppe. Gratis inngang, og passer for både barn og voksne.

Eventbilde: Tumble in the Jungle
lørdag
12:00

Tumble in the Jungle

Fart, humør og mange opplevelser venter den som blir med på Tumble in the Jungle. En samlende forestilling for alle barn!