Arrangementet er fullført.

Natt på museet: Vikingskiphuset hovedbilde
lørdag 
18:00
Vikingskipshuset

Natt på museet: Vikingskiphuset

Dra på oppdagelsesferd i mørket blant gravskip og døde vikinger. I over 1000 år lå tre vikinger begravet i vikingskipene Oseberg og Gokstad. I dag hviler Osebergkvinnene og Gokstadmannen på Vikingskipshuset sammen med de enestående skipene.

Denne kvelden åpner de dørene etter stengetid, slik at du kan ta med deg lommelykt inn i et mørklagt museum og komme ansikt til ansikt med vikingene. Underveis møter du skuespillere fra Stella Polaris, som levendegjør vikingene i museet.

Dette er en helt unik måte å oppleve museet på, og det er ikke for pyser… Arrangementet passer for oppdagere i alle aldre.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Helgeaktiviteter på Teknisk museum
lørdag

Helgeaktiviteter på Teknisk museum

Koding for alle, linotrykk med ditt design, 3D-printing, vitenshow, omvisninger: Klima og teknologi/livreddende oppfinnelser og discolodding!

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Buttons- og tegneverksted
lørdag
12:00

Buttons- og tegneverksted

Lag din egen button! Den kan være vakker, søt, tøff eller ha et viktig budskap. Du bestemmer! Museumsbutikken og kafeen i Botanisk hage holder åpent.