Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Nashville Pussy – Røverstaden hovedbilde
tirsdag 
20:00
Klubben i Røverstaden

Nashville Pussy – Røverstaden

Tenk på det barskeste rock ‘n’ roll-bandet du kommer på, og gang det med tusen. Da er du muligens i nærheten av NASHVILLE PUSSY. Bandet som selveste Lemmy kalte «America’s last rock ‘n’ roll band».

Hillbilly-bandet fra Georgia som synger om sex, dop, drikking og slåssing – basically all the good stuff, som det heter i podcast-verden. Kjernen i bandet har siden oppstarten i 1997 bestått av den rabiate, Jack Daniels-høljende og weed-røykende frontmannen Blaine Cartwright og hans traktorkjørende nakenmodellkone og gitarist extraordinaire Ruyter Suys, da Cartwright startet et nytt band etter at Nine Pound Hammer ble oppløst. Nashville Pussy debuterte med albumet «Let Them Eat Pussy» tilbake i 1998, mens den foreløpig siste utgivelsen heter «Pleased to Eat You» og kom i 2018.

På scenen er bandet en rock ‘n’ roll-åpenbaring som vil være krise å gå glipp av dersom du ønsker å ha det gøy i livet ditt. Sikre deg billetter nå.

Relaterte saker

Eventbilde: Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M
tirsdag
19:00

Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M

Komikerne Marlene Stavrum, Martha Leivestad og Maria Stavang vil gjennom kvelden gi deg impro, sketsjer, standup, karakterer og roast, og kanskje de også trenger hjelp? Hvem vet!

Eventbilde: Jule-milonga i Sofienberg kirke!
fredag
19:00

Jule-milonga i Sofienberg kirke!

Bli med å feire julemesse med en stor tangofest i den fantastiske Sofienberg kirke. Det blir en magisk natt med spesiell mat.