Søk i Aktiv i Oslo

Nashville Pussy – Røverstaden hovedbilde
tirsdag 
20:00
Klubben i Røverstaden

Nashville Pussy – Røverstaden

Tenk på det barskeste rock ‘n’ roll-bandet du kommer på, og gang det med tusen. Da er du muligens i nærheten av NASHVILLE PUSSY. Bandet som selveste Lemmy kalte «America’s last rock ‘n’ roll band».

Hillbilly-bandet fra Georgia som synger om sex, dop, drikking og slåssing – basically all the good stuff, som det heter i podcast-verden. Kjernen i bandet har siden oppstarten i 1997 bestått av den rabiate, Jack Daniels-høljende og weed-røykende frontmannen Blaine Cartwright og hans traktorkjørende nakenmodellkone og gitarist extraordinaire Ruyter Suys, da Cartwright startet et nytt band etter at Nine Pound Hammer ble oppløst. Nashville Pussy debuterte med albumet «Let Them Eat Pussy» tilbake i 1998, mens den foreløpig siste utgivelsen heter «Pleased to Eat You» og kom i 2018.

På scenen er bandet en rock ‘n’ roll-åpenbaring som vil være krise å gå glipp av dersom du ønsker å ha det gøy i livet ditt. Sikre deg billetter nå.

Relaterte saker

Eventbilde: Få med deg Vulkangata Jazz Sessions
fredag
17:00

Få med deg Vulkangata Jazz Sessions

Gata er full av hyggelige uteserveringer, så du har god anledning til å slå deg ned og nyte underholdningen med litt mat og noe godt i glasset.

Eventbilde: Rush After Dark – hver fredag kveld!
fredag
20:00

Rush After Dark – hver fredag kveld!

Bli med, og opplev discostemning, glowsticks, ansiktsmaling og selvlysende trampoliner!

Eventbilde: Sommerfesten på SNØ
onsdag
14:00

Sommerfesten på SNØ

Overlat årets sommerfest til oss! Festen starter i skibakken med gøyale aktiviteter og afterski. Etterpå fortsetter festen med grilling i varmen, og selvfølgelig afterski og DJ/show hele kvelden.