Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Nanga Parbat – Deichmanske Røa hovedbilde
torsdag 

Nanga Parbat – Deichmanske Røa

Deichmanske Bibliotek Røa viser i denne ukens utgave av tirsdagsfilmen, Nanga Parbat. De tyske brødreparet Reinhold og Günther Messner er nesten sykelig opptatt av fjellklatring og å bestige verdens høye fjell. I juni 1970 pakker de sammen og drar på ekspedisjon til Himalaya for å bestige det 8125 meter høye fjellet Nanga Parbat. De når målet sitt, men triumfen er kortvarig. En av dem returnerer hjem og den andre blir igjen i isødet.

Filmen er basert på virkelige opplevelser av Reinhold Messner.

Passer fra 11 år. Engelsk tale, Norsk tekst
Varighet: 1t 39min

Les mer om Tirsdagsfilmen Nanga Parbat på Deichmanske Røa >>

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sing along-kino x GREASE
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!

Eventbilde: West Side Story / Sommerkino på SALT
tirsdag
20:00

West Side Story / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang.