Søk i Aktiv i Oslo

Musikalsk opplevelse med Unni Wilhelmsen og Thom Hell hovedbilde
søndag 
14:00
Hadeland Glassverk

Musikalsk opplevelse med Unni Wilhelmsen og Thom Hell

Velkommen til en stemningsfull, musikalsk opplevelse med Unni Wilhelmsen og Thom Hell søndag 18. september kl. 14.00 i Teltet på Hadeland Glassverk.

To av vår tids fremste og mest folkekjære artister, Unni Wilhelmsen og Thom Hell, har inngått et unikt og spennende musikalsk samarbeid
og nå kan du for første gang oppleve de to på samme scene! Samarbeidet kulminerer høsten 2022 i singelslipp med påfølgende turné.

Publikum vil få oppleve vakre, nye tolkninger fra begges rikholdige skattkiste av musikk, i tillegg til en helt ny låt de har spilt inn sammen.
Kom inn i varmen til en vakker og stemningsfull musikkopplevelse som vil vekke både latter, tårer og gi gåsehud.

Billetter kjøpes på Ticketmaster.

CC: 375,- ekskl. avg.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerprogram på Teknisk museum
torsdag

Sommerprogram på Teknisk museum

Teknisk museum har aktivitetsprogram hver dag i hele sommer! Se spennende utstillinger, bli med på omvisninger, prøv morsomme og lærerike aktiviteter, og la deg fascinere av spennende vitenshow.

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
fredag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
lørdag

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.