Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Musikalen «Så som i himmelen» hovedbilde
fredag 
19:00
Oslo Nye Teater

Musikalen «Så som i himmelen»

Etter norgespremieren på hovedscenen 30. januar 2020, mottok Så som i himmelen strålende anmeldelser og ble en publikumssuksess. I 2023 er musikalen tilbake. Da har den også lagt bak seg en turne med Thalia.

Så som i himmelen er historien om den verdensberømte dirigenten som forelsker seg i jenta i den lokale butikken. Det er historien om den store ener som lærer om verdien av fellesskap, og om det store i det lille.

Hovedrollen Daniel spilles av Hans Marius Hoff Mittet/Sindre Postholm og rollen Lena av Heidi Ruud Ellingsen/Lene Kokai Flage. Den velkjente klassikeren Gabriellas sang, synges av Jannike Kruse/Solveig Andsnes, som alternerer i rollen som Gabriella.

Relaterte saker

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
mandag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.

Eventbilde: Besøk EKT Husdyrpark
mandag
00:00

Besøk EKT Husdyrpark

Alle dager, hele året, kan du hilse på dyrene i Husdyrparken på EKT.

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
mandag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.