Arrangementet er fullført.

MS-bussen kommer til Oslo hovedbilde
mandag 
10:00
Youngstorget

MS-bussen kommer til Oslo

Lurer du på hvordan det er å ha MS? Kunnskapen om MS er svært lav, og symptomene ofte skjulte. Derfor skal MS-bussen på kunnskapsturné i anledning verdens MS-dag 30. mai. Norgesreisen starter med besøk i Oslo mandag 20.mai. Bussen står på Youngstorget mellom 10 og 17.

Bussen er utformet som en kafé der folk inviteres inn til en god kopp kaffe og en prat. Kaféen er laget slik at gjestene får oppleve noen av symptomene på MS. For eksempel er stolene lave og tunge, kaffekoppene er vanskelige å holde og menytavlen blir plutselig utydelig. Den generelle kunnskapen om MS blant folk er svært lav. Fordi det er mange skjulte symptomer blir sykdommen ofte misforstått. Derfor har kaféen fått navnet MSforstått kafé. Gjennom et ønsketre vil kaféen også engasjere mennesker med MS og pårørende til å dele sine tanker om sykdommen.

MS-forbundet ønsker alle hjertelig velkomne til en kopp kaffe og en prat på MS-bussen.

Relaterte saker

Eventbilde: Fix the Food – en annerledes matfestival
fredag

Fix the Food – en annerledes matfestival

Få inspirasjon fra de beste, grønne kokkene, lær å spise mer bærekraftig og få kunnskap om matens rolle for fred og stabilitet.

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.

Eventbilde: Oslo Byfestival
fredag

Oslo Byfestival

Oslo Byfestival er en byfest som inkluderer alt fra gode shopping- og serveringstilbud til konserter, stand-up, FMX-show, gaming, skatekonkurranser og mye mer.