Arrangementet er fullført.

MS-bussen kommer til Oslo hovedbilde
mandag 
10:00
Youngstorget

MS-bussen kommer til Oslo

Lurer du på hvordan det er å ha MS? Kunnskapen om MS er svært lav, og symptomene ofte skjulte. Derfor skal MS-bussen på kunnskapsturné i anledning verdens MS-dag 30. mai. Norgesreisen starter med besøk i Oslo mandag 20.mai. Bussen står på Youngstorget mellom 10 og 17.

Bussen er utformet som en kafé der folk inviteres inn til en god kopp kaffe og en prat. Kaféen er laget slik at gjestene får oppleve noen av symptomene på MS. For eksempel er stolene lave og tunge, kaffekoppene er vanskelige å holde og menytavlen blir plutselig utydelig. Den generelle kunnskapen om MS blant folk er svært lav. Fordi det er mange skjulte symptomer blir sykdommen ofte misforstått. Derfor har kaféen fått navnet MSforstått kafé. Gjennom et ønsketre vil kaféen også engasjere mennesker med MS og pårørende til å dele sine tanker om sykdommen.

MS-forbundet ønsker alle hjertelig velkomne til en kopp kaffe og en prat på MS-bussen.

Relaterte saker

Eventbilde: Omvisning i Botanisk Hage
søndag
12:00

Omvisning i Botanisk Hage

Guidene gir deg en innføring i hva Botanisk hage er, dens avdelinger og hagens historie. Arrangementet er gratis!

Eventbilde: Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!
søndag
14:00

Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!

På denne turen viser Oslo Street Art Tours’ erfarne guider deg noen av de beste eksemplene på gatekunst og graffiti i Oslo.

Eventbilde: Vi gir bort en fantastisk plass på Vassholmen Sommerleir
tirsdag

Vi gir bort en fantastisk plass på Vassholmen Sommerleir

Nå skal barna endelig få være barn igjen, og gjøre det barn kan best; leke og oppleve noe nytt og spennende sammen. Her får de en uke med sol, bading, fart og spenning på vannet.