Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Monologforestilling EGO // Teaterlørdag Ung hovedbilde
lørdag 
12:00
Sentralen

Monologforestilling EGO // Teaterlørdag Ung

Monologforestilling EGO // Teaterlørdag Ung – et forsøk på smalltalk om liv og død av og med Hanne Gjerstad Henrichsen

Visste du at det tar syv sekunder fra vi møter en person for første gang, til vi har bestemt oss for om denne personen er en venn, fiende eller potensiell sexpartner? Utelukkende av å se på hverandres kroppsspråk?

Kroppsspråket vårt er livsviktig. Det er det sosiale mellomleddet mellom oss selv og verden, og hvis dette mellomleddet ikke fungerer, så risikerer vi å dø av ensomhet. Man kan faktisk dø av ensomhet.

Ego er en personlig, universell og tragikomisk monolog, basert på skuespiller og dramatiker Hanne Gjerstad Henrichsen sin egen oppvekst. En oppvekst preget av utenforskap, spiseforstyrrelser og Agnar Mykles Lasso rundt Fru Luna. Etter å ha kommet til et bunnpunkt i livet, og blitt diagnostisert med en usannsynlig kombo av personlighetsforstyrrelser, tar Hanne tak i læren om kroppsspråk, og begynner å forske i hvordan kroppsspråket vårt påvirker måten vi ser oss selv og andre på, og hvorfor et balansert kroppsspråk er så viktig for å passe inn.

Ved hjelp av kroppsspråkseksperter, skuespilleryrket og et stk. spesialbagasje, ønsker Hanne med denne forestillingen å åpne opp for et forsøk på smalltalk om liv og død. Dråpen uthuler stenen, ikke ved sin makt men ved å falle ofte. -Lasso rundt Fru Luna- Men det er grenser for hvor ofte en person kan falle, til slutt orker du ikke reise deg igjen, og da har du tapt –

EGO- Monologen er iscenesatt i samarbeid med regissør Terje Skonseng Naudeer

Anbefalt alder: Fra 16 år
Varighet: Ca 45 minutter

Relaterte saker

Eventbilde: Hans Morten Hansen – Natural Born Komiker
lørdag
18:30

Hans Morten Hansen – Natural Born Komiker

Se frem til en helaftens standupforestilling med nær, kjær og personlig observasjonshumor av ypperste klasse.

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: SANNSYNLIGvis – Et sykt SASSY standupshow
lørdag
19:00

SANNSYNLIGvis – Et sykt SASSY standupshow

Fenomenet YUMMYMUMMY, aka Veronica Simoné Fjeld, endelig tilbake med sitt flunkende nye standupshow SANNSYNLIGvis. Det betyr at det blir mengder av deilig og rå galskap fra scenen!