Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Mods til Oslo Spektrum hovedbilde
lørdag 
19:30

Mods til Oslo Spektrum

Mods og Morten Abel entrer scenen i Oslo Spektrum lørdag 9. desember 2017

16. og 17. juni i 2017, fem år etter at de satte Vestlandet på hodet i 2012, inntok Mods Viking Stadion på nytt. Til sammen solgte de tre konsertene over 60.000 billetter, og nå er det Oslo Spektrum som står for tur!

Lørdag 9. desember kan vi love gjenhør med en rekke klassiske låter: Tore Tang, Me To Går Alltid Aleina, Meg Må Du Hilsa På, Revansj!, Eg Vil Hjem, Belinda, Eg E Så Forelska, Bare I Nått og mange fler.

“For fem år siden var det naturlig nok mange som tvilte på at dette ville gå”, sier Morten Abel om stadion-happeningen i 2012. “I år var det ingen tvil, den første konserten ble solgt ut på noen timer. Oslo er en ny utfordring. Vi vil tilbake til å ta sjanser og prøve noe ingen tror at vi kommer til å få til.”

Mange tror at Mods er et rent Rogalands-fenomen, men statistikken fra de tre stadion-konsertene viser at folk kommer fra hele landet for å oppleve Mods live. Tore Tang er spilt mer enn 6 millioner ganger på Spotify, like mye som for eksempel Lys Og Varme, Forelska I Lærern og Splitter Pine til sammen. Det klarer ikke Stavanger sånn helt på egen hånd.

Vi ønsker velkommen til både rogalendinger og alle de andre som liker tanken på en langhelg i hovedstaden, når Mods og Morten Abel gjester Oslo Spektrum lørdag 9. desember kl. 19.30!

Salgsstart

Torsdag 21. september kl. 10.00

Billettpris:

Sitteplasser: 895,- (+ serviceavgift)
Ståplasser: 695,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge med voksen.

 

Billettbestilling:

www.ticketmaster.no, tlf 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Finn arrangementet på Facebook her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Olivia Rodrigo – Guts World Tour
tirsdag
18:00

Olivia Rodrigo – Guts World Tour

Den Grammy-vinnende artisten, Olivia Rodrigo, legger ut på en etterlengtet verdensturné i forbindelse med sitt nye, kritikerroste album «GUTS».

Eventbilde: Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!
tirsdag
19:00

Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!

Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!

Eventbilde: Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus
torsdag
19:00

Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus

Spellemannsprisvinner, respektert låtskriver og særs dyktig instrumentalist. Bærums store låtskriverkunstner kommer hjem.