Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Mods til Oslo Spektrum hovedbilde
lørdag 
19:30

Mods til Oslo Spektrum

Mods og Morten Abel entrer scenen i Oslo Spektrum lørdag 9. desember 2017

16. og 17. juni i 2017, fem år etter at de satte Vestlandet på hodet i 2012, inntok Mods Viking Stadion på nytt. Til sammen solgte de tre konsertene over 60.000 billetter, og nå er det Oslo Spektrum som står for tur!

Lørdag 9. desember kan vi love gjenhør med en rekke klassiske låter: Tore Tang, Me To Går Alltid Aleina, Meg Må Du Hilsa På, Revansj!, Eg Vil Hjem, Belinda, Eg E Så Forelska, Bare I Nått og mange fler.

“For fem år siden var det naturlig nok mange som tvilte på at dette ville gå”, sier Morten Abel om stadion-happeningen i 2012. “I år var det ingen tvil, den første konserten ble solgt ut på noen timer. Oslo er en ny utfordring. Vi vil tilbake til å ta sjanser og prøve noe ingen tror at vi kommer til å få til.”

Mange tror at Mods er et rent Rogalands-fenomen, men statistikken fra de tre stadion-konsertene viser at folk kommer fra hele landet for å oppleve Mods live. Tore Tang er spilt mer enn 6 millioner ganger på Spotify, like mye som for eksempel Lys Og Varme, Forelska I Lærern og Splitter Pine til sammen. Det klarer ikke Stavanger sånn helt på egen hånd.

Vi ønsker velkommen til både rogalendinger og alle de andre som liker tanken på en langhelg i hovedstaden, når Mods og Morten Abel gjester Oslo Spektrum lørdag 9. desember kl. 19.30!

Salgsstart

Torsdag 21. september kl. 10.00

Billettpris:

Sitteplasser: 895,- (+ serviceavgift)
Ståplasser: 695,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge med voksen.

 

Billettbestilling:

www.ticketmaster.no, tlf 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Finn arrangementet på Facebook her >>

Relaterte saker

Eventbilde: 17. mai-komiteens Festkonsert 2022
tirsdag
15:30

17. mai-komiteens Festkonsert 2022

I år inviterer 17. mai-komiteen i Oslo til den storslåtte feiringen vi har vært vant til, og gleder seg til å fylle Karpedammen scene med den tradisjonsrike Festkonserten!

Eventbilde: Dream Theater i Oslo Spektrum
torsdag
18:00

Dream Theater i Oslo Spektrum

Dream Theatre er utvilsomt et av de mest etablerte hardrockbandene, og 19. mai besøker de Oslo Spektrum!

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
fredag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.