Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Mirage filmfestival 2022 hovedbilde
torsdag 
Vega scene

Mirage filmfestival 2022

MIRAGE er Oslo’s nye filmfestival dedikert kunst fra virkeligheten; “the art of the real”

En festival der det beste av internasjonal kvalitetsfilm og håndplukkede filmperler fra de største filmfestivalene verden over, og intime møter med internasjonale profiler. Filmer som tar deg med på reise, fascinerer og lar deg oppleve nye sider av verden.

MIRAGE er en sosial og intim filmfestival og utvider opplevelsen av selve filmen med samtaler, debatter, intime møter med kunstnere og filmskapere. Social-cinema på Vega Scene, i en bakgård, i sauna eller på et fyrtårn. Meditativ film og slow cinema i hengekøyer eller sakkosekk. Full fest på utesteder som SALT, Ingensteds, Blå, Khartoum, Bar Flag, Bar Lardo, Dangerous Club m.m. Filmfestival-bonanza og en hyllest til filmkunsten over 5 dager fra 12-16. oktober.

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Byblikk – Oslo i kunsten
fredag

Byblikk – Oslo i kunsten

Hvordan har kunstnere sett og tolket Oslo de siste 300 årene? Se byen gjennom kunstnernes øyne.

Eventbilde: Plutselig barneteater – improvisert eventyrteater
fredag
12:00

Plutselig barneteater – improvisert eventyrteater

Improvisert eventyrteater for hele familien! Plutselig barneteater skjer i øyeblikket, sammen med publikum! Hver forestilling er helt unik, ingen forestilling er lik den forrige.

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.