Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

miniUKA 2022 – oppvarmingsfestival! hovedbilde
mandag 
Blindern Studenterhjem

miniUKA 2022 – oppvarmingsfestival!

miniUKA 2022 er en frivillig drevet festival som arrangeres på Blindern Studenterhjem, og som navnet tilsier, ligger på Blindern i Oslo. miniUKA 2022 blir sett på som en oppvarming til den større festivalen UKA på Blindern 2023 som arrangeres i februar 2023.

Festivalen er gratis for alle som ønsker å delta på de to åpne dagene, 22. og 24.august.

22.august er Billa Bar, den lokale baren på Blindern Studenterhjem, åpen. Her kan man finne rimelige priser i baren, live musikk og DJ.

24.august blir det festival ute på plenen bak Blindern Studenterhjem. Her kan man oppleve flere store navn innenfor norsk musikk.

Vi gleder oss masse og håper på å se deg!

Relaterte saker

Eventbilde: Business Casual: Julebord (Standup på BSF)
mandag
19:00

Business Casual: Julebord (Standup på BSF)

Nå som julen er rett rundt svingen er det viktig å ta seg et avbrekk fra styr og ståhei, og det finnes vel intet bedre avbrekk fra en hektisk hverdag i desember enn en real latter! Derfor inviterer Barcode Street Food til et helt uforglemmelig førjulsshow!

Eventbilde: Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M
tirsdag
19:00

Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M

Komikerne Marlene Stavrum, Martha Leivestad og Maria Stavang vil gjennom kvelden gi deg impro, sketsjer, standup, karakterer og roast, og kanskje de også trenger hjelp? Hvem vet!

Eventbilde: Jule-milonga i Sofienberg kirke!
fredag
19:00

Jule-milonga i Sofienberg kirke!

Bli med å feire julemesse med en stor tangofest i den fantastiske Sofienberg kirke. Det blir en magisk natt med spesiell mat.