Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Minimusikk: LABYRINTER! med Karoline Krüger hovedbilde
søndag 
13:00
Sentralen

Minimusikk: LABYRINTER! med Karoline Krüger

“LABYRINTER!” er et musikalsk fyrverkeri for unger i alle aldre basert på tekster av dikteren André Bjerke, med musikk av Karoline Krüger.

Bakgrunnen for forestillingen er Karolines arbeid med Bjerkes lyrikk.

– “Jeg hadde lenge lyst til å gjøre noe med barnediktene hans; viltre og ofte tungebrekkende, som det kjente “Farao på ferie” – men også skarpe og vakre tekster. Musikalsk er “fru Nitters…” et jazzskrangleorkester med inspirasjon fra balkan, tango & Mozart. Vårt rammeverk er et slags musikantene kommer! og vårt mål er å utforske et scenisk uttrykk som treffer i skjæringspunktet mellom barn og voksne; i felles fryd over rytme som kan finnes i tekst – og fortelling og humor i musikk. Bjerkes tekster er jo et glimrende utgangspunkt her. Vi leker med rim & tekst, og spiller orkestermusikken slik vi helst vil høre den selv; bare presentert med vekt på elementer som barn forstår – og liker.”

Medvirkende er Karoline Krüger (vokal & trekkspill), Eline Sundal (cello), Sjur Hjeltnes (piano) og Snorre Bjerck (perkusjon).

Passer for hele familien, med unger (fra 5 år) som hedersgjester.

Relaterte saker

Eventbilde: Nye utstillinger om jordas historie og livets utvikling
tirsdag

Nye utstillinger om jordas historie og livets utvikling

Opplev nye geologiske utstillinger fra 6. mai. Den største oppgraderingen av utstillinger i museets historie.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
tirsdag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!