Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Minimusikk: LABYRINTER! med Karoline Krüger hovedbilde
søndag 
13:00
Sentralen

Minimusikk: LABYRINTER! med Karoline Krüger

“LABYRINTER!” er et musikalsk fyrverkeri for unger i alle aldre basert på tekster av dikteren André Bjerke, med musikk av Karoline Krüger.

Bakgrunnen for forestillingen er Karolines arbeid med Bjerkes lyrikk.

– “Jeg hadde lenge lyst til å gjøre noe med barnediktene hans; viltre og ofte tungebrekkende, som det kjente “Farao på ferie” – men også skarpe og vakre tekster. Musikalsk er “fru Nitters…” et jazzskrangleorkester med inspirasjon fra balkan, tango & Mozart. Vårt rammeverk er et slags musikantene kommer! og vårt mål er å utforske et scenisk uttrykk som treffer i skjæringspunktet mellom barn og voksne; i felles fryd over rytme som kan finnes i tekst – og fortelling og humor i musikk. Bjerkes tekster er jo et glimrende utgangspunkt her. Vi leker med rim & tekst, og spiller orkestermusikken slik vi helst vil høre den selv; bare presentert med vekt på elementer som barn forstår – og liker.”

Medvirkende er Karoline Krüger (vokal & trekkspill), Eline Sundal (cello), Sjur Hjeltnes (piano) og Snorre Bjerck (perkusjon).

Passer for hele familien, med unger (fra 5 år) som hedersgjester.

Relaterte saker

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
mandag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.

Eventbilde: Besøk EKT Husdyrpark
mandag
00:00

Besøk EKT Husdyrpark

Alle dager, hele året, kan du hilse på dyrene i Husdyrparken på EKT.

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
mandag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.