Arrangementet er fullført.

Minimusikk: LABYRINTER! med Karoline Krüger hovedbilde
søndag 
13:00
Sentralen

Minimusikk: LABYRINTER! med Karoline Krüger

«LABYRINTER!» er et musikalsk fyrverkeri for unger i alle aldre basert på tekster av dikteren André Bjerke, med musikk av Karoline Krüger.

Bakgrunnen for forestillingen er Karolines arbeid med Bjerkes lyrikk.

– «Jeg hadde lenge lyst til å gjøre noe med barnediktene hans; viltre og ofte tungebrekkende, som det kjente «Farao på ferie» – men også skarpe og vakre tekster. Musikalsk er «fru Nitters…» et jazzskrangleorkester med inspirasjon fra balkan, tango & Mozart. Vårt rammeverk er et slags musikantene kommer! og vårt mål er å utforske et scenisk uttrykk som treffer i skjæringspunktet mellom barn og voksne; i felles fryd over rytme som kan finnes i tekst – og fortelling og humor i musikk. Bjerkes tekster er jo et glimrende utgangspunkt her. Vi leker med rim & tekst, og spiller orkestermusikken slik vi helst vil høre den selv; bare presentert med vekt på elementer som barn forstår – og liker.»

Medvirkende er Karoline Krüger (vokal & trekkspill), Eline Sundal (cello), Sjur Hjeltnes (piano) og Snorre Bjerck (perkusjon).

Passer for hele familien, med unger (fra 5 år) som hedersgjester.

Relaterte saker

Eventbilde: Glassblåsing for barn på Bærums Verk
tirsdag
Eventbilde: Jul med Prøysen og snekker Andersen
tirsdag

Jul med Prøysen og snekker Andersen

Jul med Prøysen og snekker Andersen har gledet barnehagebarn og voksne hver jul siden urpremieren i 1991 og har vært spilt mer enn 1500 (!) ganger.

Eventbilde: Bli sjarmert i senk med Snøfall
tirsdag
18:00

Bli sjarmert i senk med Snøfall

Snøfall! Måk plass i julekalenderen! Denne nydelige julemusikalen er en familieforestilling; det beste som har skjedd førjulstid og julestemning siden Blåfjell og Jul i Skomakergata.