Arrangementet er fullført.
Gå ombord på din hel-elektriske flytende restaurant for kvelden og nyt naturen til velkomstdrinken din. Forlat den travle byen og gå inn i det rolige vannet i Oslofjorden som både er fylt med små øyer og omgitt av grønne skogkledde åser og fjell.
Nyt en deilig lokalprodusert middag inspirert av nordiske tradisjoner og moderne trender. Kombiner middagen med en av deres viner som er nøye utvalgt for å komplementere maten.
Under cruiset vil du få en nærmere titt på de mange kjente bygningene i byen, som Operahuset, Akershus festning og det nye Munchmuseet – alle best sett fra vannet.
Sommer eller vinter, regn eller solskinn – slapp av og nyt den uforstyrrede utsikten over fjorden og byen, enten fra våre romslige utedekk, eller fra en av våre innendørs panoramasalonger.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.