Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Middag og mordmysterium hovedbilde
fredag 
18:30
Edderkoppen Scene

Middag og mordmysterium

Årets mordmysterium er «Dødsdømt i fjellheimen»

Det serveres en velsmakende tre-retters middag, og mellom rettene havner publikum midt i et mordmysterium som utspiller seg mellom bordene. En spennende krimgåte, masse humor og den sosiale formen for teater – der du som publikum sitter midt i forestillingen, har vist seg å være en perfekt kombo som treffer et bredt publikum. Følger du nøye med og gjetter riktig, så er det kanskje du som blir kåret til kveldens detektiv.

Detekteamet består av Jesper Malm, Camilla Skjerven Veie-Rosvoll, Magnus Kjørrefjord, Anne Friestad Pedersen og Sindre-Benedict Hendrichs. Detekteamet ble dannet i 2012, og har siden da hatt stor suksess med å spille krimteater kombinert med en tre-retters middag.

«Dødsdømt i fjellheimen» er den syvende forestillingen i rekken som Detekteamet leverer i den klassiske krimstilen à la Agatha Christie.

Så kjøp billett og se om du klarer å avsløre morderen!

8. og 9. april kl. 19.30 på Edderkoppen Scene 2.

 

 

Relaterte saker

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: Byblikk – Oslo i kunsten
onsdag

Byblikk – Oslo i kunsten

Hvordan har kunstnere sett og tolket Oslo de siste 300 årene? Se byen gjennom kunstnernes øyne.