Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Middag med gratis jazzkonsert hovedbilde
lørdag 
18:00
Skøien Gastrobar

Middag med gratis jazzkonsert

Skøien Gastrobar fortsetter suksessen og inviterer til nye jazzkvelder. Her kan du bli med inn i jazzens verden, mens du nyter en bedre middag servert fra deres kjøkken. Jazzkonserten er gratis!

Denne kvelden kan du oppleve Tor Ezaki (gitar) & Henrik Sandstad Dalen (kontrabass).

Book ditt bord på www.skoiengastrobar.no

Velkommen.

Tor Ezaki er en usannsynlig jazzgitarist. Han jobbet i utgangspunktet som sivilingeniør, men etter å ha hørt Grant Green og Kenny Burrell i bilen til hans japanske onkel på Tokyos motorveier, ble han bitt av jazzbasillen. Tilbake i Oslo ble han involvert i Django-miljøet, og la etter hvert karrieren som sivilingeniør på hylla til fordel for jazzlivet. Hans spillestil er tydelig inspirert av både stringswingens fyrrige plekterføring og Blue Note-epokens bluesy bebop.

Henrik Sandstad Dalen er en livsbejaende kontrabassist som spiller i en rekke prosjekter i grenselandene mellom jazz, rock, avantgarde og folkemusikk. Han er for tiden plateaktuell med Lauritz Skeidsvolls “Ocean Currents” og Passe Plantas “Theme songs for society”.

Relaterte saker

Eventbilde: Heart & Soul Live
lørdag
18:00

Heart & Soul Live

Hver lørdag er det blues, soul og rock n roll på Smelteverket. Alltid gratis inngang, masse godt i baren og muligheter for å kjøpe med seg mat fra fantastiske Mathallen.

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: SKAAR og bandet inntar Rockefeller!
lørdag
20:00

SKAAR og bandet inntar Rockefeller!

Nå er hun tilbake på sitt mest slagkraftige! Denne våren slipper hun sitt nye album og spiller i den forbindelse sin første headliner-konsert på Rockefeller!