Arrangementet er fullført.
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan du lager alt fra lefser og tacokrydder, til tilbehør og ulike hovedråvarer som brukes i Mexico. Etter demonstrasjonen deltar du selv og lager fem ulike typer tacoer. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
For mer info og påmelding gå hit https://online.techotel.dk/webbooking/course/showcourselist/61455/no?productname=MEXICANSKE%20TACOS!
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca. 3-4 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Det anbefales alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte kl: 16:45
Kursstart kl:17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasje i Oslos Mathall)
Pris per person: 1500,- ink. mva
Antall: 12-24 personer
Foto: Paul Paiewonsky
Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.
Lær om ulike stykningsdeler av storfe, tilberedningsmetoder, tilbehør og om ulike typer øl. Kvelden avsluttes med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.