Arrangementet er fullført.
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan du lager alt fra lefser og tacokrydder, til tilbehør og ulike hovedråvarer som brukes i Mexico. Etter demonstrasjonen deltar du selv og lager fem ulike typer tacoer. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
For mer info og påmelding gå hit https://online.techotel.dk/webbooking/course/showcourselist/61455/no?productname=MEXICANSKE%20TACOS!
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca. 3-4 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Det anbefales alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte kl: 16:45
Kursstart kl:17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasje i Oslos Mathall)
Pris per person: 1500,- ink. mva
Antall: 12-24 personer
Foto: Paul Paiewonsky
Bookingen er åpen til 17. mai-feiringen!
Nyt dagen med norske sjøkreps og venetiansk cicchetti og god drikke i glasset.
Fantastiske Christian Radich ligger til kai ved Akershuskaia og inviterer til åpent skip 17. mai. Det blir servering av boller, is og kaffe. Grillen tennes, og vi serverer også gode pølser, øl og vin. Med DJ om bord blir det god stemning! Velkommen om bord til en 17. mai litt utenom det vanlige!
Velkommen til 17. mai på Spaghetteria!
Vi har åpent til lunsj og middag – book bord allerede i dag på www.spaghetteria.no