Arrangementet er fullført.
Taco er en rett med masse spennende smaker som kan varieres i det uendelige når man først har de riktige hovedingrediensene. Med inspirasjon og tips fra våre kokker lærer du hvordan du kan piffe opp fredagstacoen til et nytt nivå, helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan du lager alt fra lefser og tacokrydder, til tilbehør og ulike hovedråvarer som brukes i Mexico.
Etter demonstrasjonen deltar du selv og lager fem ulike typer tacoer. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Oppstart kl 17:00
Varighet: 3-4 timer
Pris: 1.500,-per person
Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!
Mat er en sentral del av menneskelivet – og av byhistorien. I denne fotoutstillingen får du servert smakebiter fra Oslos mathistorie de siste 150 årene.
Bli med på Bondens marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.