Arrangementet er fullført.

Messen Kunst, Håndverk og Design hovedbilde
lørdag 
10:00
Ekeberghallen

Messen Kunst, Håndverk og Design

ntso

Velkommen til Oslos største messe for Kunst, Håndverk og Design i Ekeberghallen 11. og 12. november.

Åpningtid er kl. 10:00-17:00 begge dager.

Det deltar en rekke utstillere både profesjonelle og utstillere som har sitt virke som hobby, norske og utenlandske. Det er alt fra moderne design og kunst på lerret, til tradisjonell brukskunst, filigranarbeid og klesdesign.

Det blir aktiviteter, kurs, foredrag og utstillinger for store og små. Tine Solheim kommer for å holde foredrag om Det Store Symesterskapet, hun signerer og bøker. Tekstilkunstner Lise Skjåk Bræk og billedkunstner Anne Langsholt Apaydinli ønsker velkommen til utstillingen “Den lystige arven”, et vakkert, fargerikt og lekent samspill mellom festdrakter og billedkunst. Oslo Fylkeshusflidslag arrangerer strikkekafé med aktiviteter og demonstrasjoner for store og små.

Møt en av Norges mestselgende forfattere, Unni Lindell, som ønsker velkommen til boksignering. Bli med på kreativt verksted, der kan du male på keramikk og lerret med Glazed & Amused. Det blir mannekengoppvisning. Eli Tønneberg demonstrerer strikking på strikkemaskin. RAR glassdesign lager perler og medaljonger i glass med Lampworking studio. Velkommen til kunstutstilling ved Artgate. Barn og ferske garnkunstnere kan lage fargerike pomponger, prøve bordvev og lære å lage snor med strikkedukke. De strikkekyndige kan teste trådførerring, flettestrikking m.m Det blir snoplaging for barn og barnslige voksne.

Sømmelig ønsker velkommen til minisykurs, der kan du lære å klippe mønster og vrangsy en liten veske som for eksempel kan brukes til strikketøyet. Det blir demonstrasjon av overlock, tema er “Hva er en overlock og hva kan den brukes til?” Østfold møbelsnekkerskole demonstrerer møbelsnekring og tredreiing. Det blir verksted for kalligrafi. Strikkedesigner Kristin Holte holder miniforedrag “Fra kritkroting til kofter”. Bunadstilvirkerne forteller om rekonstruksjon av historiske drakter. Det blir demonstrasjon av forskjellige teknikker i moderne hekling. Ravstedhus fra Danmark demonstrerer smykkelaging.

Alt i alt er dette en messe som favner bredt og som er kjent for høy kvalitet og mangfold.

Les om utstillere og aktiviteter på https://www.facebook.com/KunstHandverkDesign/

Velkommen!

Relaterte saker

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
torsdag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Opplev kvelden på Oslofjorden!
torsdag
19:00

Opplev kvelden på Oslofjorden!

Hver dag i hele sommer kan du bli med på kveldscruise på Oslofjorden med tradisjonell rekebuffet! Turen tar ca. 3 timer, og går forbi Dynafyr, Middagsbukta og Den Norske Opera.

Eventbilde: Ut på tur med Ti på Topp Oslo!
fredag

Ut på tur med Ti på Topp Oslo!

Få inspirasjon og motivasjon til å være i aktivitet og oppdage nye steder. Her vises du veien til flotte naturperler i Oslo!