Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

MediterriAnima – Roberto Palermo & Oslo kammerorkester hovedbilde
søndag 
18:00
Christiania Teater

MediterriAnima – Roberto Palermo & Oslo kammerorkester

Opplev rå og lidenskapelig italiensk musikk på Christiania Teater!

Den anerkjente italienske trekkspilleren Roberto Palermo har innledet et spennende musikalsk samarbeid med Oslo kammerorkester. Sammen presenterer de nå konserten “MediterriAnima!”

“MediterriAnima” er et ordspill som antyder forbindelsen mellom Middelhavets varme og sjelslivet.

Den originale musikken til Roberto Palermo med arrangementer gjort av  maestro Renzo Ruggeri, inspirerer til livlig musikk med enkle og dyptfølte melodier. Den lidenskapelige musikkstilen beveger seg mellom delikat melankoli og uhemmet glede.

Oslo kammerorkester består av et 20-tall musikere med en spesiell forkjærlighet for kammermusikk. De framfører hovedsakelig et klassisk repertoar (f. eks. julekonsertene i Sagene kirke), men har også spilt sør-amerikansk musikk, cubansk musikk, skotsk folkemusikk og improvisert musikk. De har et særlig fokus på unge dirigenter og musikere, som sammen med Oslo Kammerorkester kan få trening i å lede et orkester og framstå for et publikum.

Informasjon:

  • Tid: 18:00
  • Billetter: 400,- inkludert billettavgift og garderobe

​Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: OnklP på Bysommer
torsdag
21:00

OnklP på Bysommer

OnklP er tilbake! Og denne gangen gjør han det på egen hånd. Når den evig energiske OnklP tar scenen igjen, er det med dedikerte fans fra alle generasjoner i publikum.

Eventbilde: Bysommer – Tommy Tee
lørdag
21:00

Bysommer – Tommy Tee

På Bysommer på SALT kan du forvente et solid lag av gjester av de beste som har vært innom studio hos Tommy Tee de siste 25 årene, og selvfølgelig MAE med den legendariske låta «Oslo»! 

Eventbilde: Vivaldi Summer Highlights
tirsdag
19:00

Vivaldi Summer Highlights

Talentfulle musikere fra Ukraina vil presentere fantastiske verk av Vivaldi denne kvelden.