Arrangementet er fullført.
Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.
Vi bruker inspirasjon fra flere deler av verden. Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er falafel med naanbrød, okonomiyaki, stekt ris til grønn curry, og shiapudding til dessert. Vi tar forbehold om små endringer i menyen.
*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
En vandring om byutvikling og forsvunne gater, om sjøvannsbadekar på Victoria terrasse og bygårdsfasader i kalk og tegl.
Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.