Arrangementet er fullført.
Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.
Vi bruker inspirasjon fra flere deler av verden. Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er falafel med naanbrød, okonomiyaki, stekt ris til grønn curry, og shiapudding til dessert. Vi tar forbehold om små endringer i menyen.
*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Arkitekten Henrik Bull satte sitt preg på Oslos prestisjebygg rundt forrige århundreskifte. Før han tok fatt på Historisk museum og regjeringsbygget, fullførte han det monumentale Nationaltheatret.
Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.