Arrangementet er fullført.

Meat Free Weekday – Mathallen hovedbilde
tirsdag 
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Meat Free Weekday – Mathallen

Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Vi bruker inspirasjon fra flere deler av verden. Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er falafel med naanbrød, okonomiyaki, stekt ris til grønn curry, og shiapudding til dessert. Vi tar forbehold om små endringer i menyen.

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca. 3 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Lån av forkle
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
  • Lett middag
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

Relaterte saker

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner
tirsdag

Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner

I dag rangeres Chile som nummer ni av verdens største vinproduserende land og denne kvelden får du smake noen av toppvinene derfra.

Eventbilde: Sushikurs med Kulinarisk Akademi
tirsdag
17:00

Sushikurs med Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter.