Arrangementet er fullført.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Kokkene lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset. Det brukes inspirasjon fra flere deler av verden.
Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er falafel med naanbrød, okonomiyaki, bakt rødbeter med byggryn, og Shiapudding med mangosalat og mandler til dessert. Maten spises underveis i kurset
Vi tar forbehold om små endringer i menyen.
Oppstart kl 17:00
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1.500,-per person
Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!
Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!
Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!