Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Kokkene lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset. Det brukes inspirasjon fra flere deler av verden.
Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er falafel med naanbrød, okonomiyaki, bakt rødbeter med byggryn, og Shiapudding med mangosalat og mandler til dessert. Maten spises underveis i kurset
Vi tar forbehold om små endringer i menyen.
Oppstart kl 17:00
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1.500,-per person
Slåttemarkene er en av våre mest artsrike naturtyper. Se hvilke blomster som vokser på vår slåttemark og insektene som lever der, og bli med og slå enga.
Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
I samarbeid med Norsk Botanisk Forening arrangerer Naturhistorisk museum slåttedugnad på Ola Narr, nærmeste naturområde til Botanisk hage.