Arrangementet er fullført.

Meat free week day hovedbilde
tirsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Meat free week day

På dette kurset fokuseres det på hvordan man kan spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er falafel med naanbrød, rødbet «tartar», blomkålpizza, green curry, shea-pudding. Vi bruker inspirasjon fra flere deler av verden.

Oppstart kl 17:00 på hverdager og kl 13:00 på lørdager
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1.250,-per person

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.