Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Mats Eilertsen på SALT hovedbilde
onsdag 
21:00
SALT, Naustet

Mats Eilertsen på SALT

Mats Eilertsen er en ettertraktet musiker og spiller i en rekke forskjellige band og konstellasjoner i Norge og internasjonalt. Han komponerer for mange ensembler og prosjekter og har gitt ut flere album.

På den norske jazzscenen er Mats en av de dyktigste og mest distinkte basspillerne i dag. Han har en særlig varm og lyrisk måte å behandle bassen på, stødig og eksperimentell på samme tid, som samler det hele med en åpenhet, vilje og en konstant søken etter nye lyder. Han har tatt del i flere enn 100 innspillinger med et bredt spekter artister, som Bendik Hofseth, Håkon Kornstad, Nils Økland, Trygve Seim, for ECM, Hubro og fler.

Relaterte saker

Eventbilde: Heart & Soul Live
lørdag
18:00

Heart & Soul Live

Hver lørdag er det blues, soul og rock n roll på Smelteverket. Alltid gratis inngang, masse godt i baren og muligheter for å kjøpe med seg mat fra fantastiske Mathallen.

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: SKAAR og bandet inntar Rockefeller!
lørdag
20:00

SKAAR og bandet inntar Rockefeller!

Nå er hun tilbake på sitt mest slagkraftige! Denne våren slipper hun sitt nye album og spiller i den forbindelse sin første headliner-konsert på Rockefeller!