Arrangementet er fullført.
Mat*Larm er en matfestival i Oslo som ønsker å rette fokus på historien bak maten, møtet mellom bonde og kokk, og skape kreative og unike matopplevelser som (forhåpentligvis) overrasker deg som gjest.
Mat*Larm arrangeres 23-25.september 2021. Vi liker å tro at matfestivalen gir deg en opplevelse av matentusiasme, mangfold, gode smaker og ny kunnskap. Det blir mat- og drikke rabalder på nye måter!
Med i festivalen får du oppleve spennende smaker, kreative kokker og god atmosfære på festivalrestaurantene. Kokker rører i gryter, og tryller frem unike matopplevelser med de beste lokale råvarer.
Du kan kjøpe billett til matløyper som inkluderer 3 retter, 3 restauranter og 3 ulike råvarer.
Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
I august 1624 ble store deler av det gamle Oslo lagt i aske. I utstillingen blir du kjent med den nye byen som vokste frem. Utstillingsåpningen markerer starten på Oslo Museums jubileumsprogram.
Hva er gratis, kjempegøy, ledet av en 29 år gammel tømrerlærling fra Molde og skjer en gang i måneden? Jo, det er Einars Kviss på SALT!