Matlagingsteknikker på 1-2-3 hovedbilde
torsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Matlagingsteknikker på 1-2-3

Kokeboken Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og kokkene gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter. Vi går gjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.

Det blir en utfyllende introduksjon til de mest anvendte varmebehandlingsmetodene, og man lærer hvordan man bør behandle råvarene for å fremheve de beste smakene.

Dere vil blant annet lære å panne steke kamskjell, posjere egg, lage snitzel og confitert ørret for å nevne noe. Menyen kan variere. Etter introduksjonen setter kursdeltagerne i gang med matlagningen og er selv med og lager ulike småretter med de forskjellige varmebehandlingsmetodene i fokus. Smårettene som blir laget smakes på underveis. Alle spiser det de selv har laget. Vi lager retter som er perfekt å vippe opp når man skal ha gjester på middagsselskap.

Oppstart kl 17:00
Varighet: 3-4 timer
Pris: 1500,-per person