Arrangementet er fullført.

Matlagingsteknikker på 1-2-3 hovedbilde
torsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Matlagingsteknikker på 1-2-3

Kokeboken Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og kokkene gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter. Vi går gjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.

Det blir en utfyllende introduksjon til de mest anvendte varmebehandlingsmetodene, og man lærer hvordan man bør behandle råvarene for å fremheve de beste smakene.

Dere vil blant annet lære å panne steke kamskjell, posjere egg, lage snitzel og confitert ørret for å nevne noe. Menyen kan variere. Etter introduksjonen setter kursdeltagerne i gang med matlagningen og er selv med og lager ulike småretter med de forskjellige varmebehandlingsmetodene i fokus. Smårettene som blir laget smakes på underveis. Alle spiser det de selv har laget. Vi lager retter som er perfekt å vippe opp når man skal ha gjester på middagsselskap.

Oppstart kl 17:00
Varighet: 3-4 timer
Pris: 1500,-per person

Relaterte saker

Eventbilde: Ringnes Brygghus digitale Pop Culture Quiz
onsdag
18:35

Ringnes Brygghus digitale Pop Culture Quiz

Mike og Ringnes Brygghus sin populære digitale Pop Culture Quiz

Eventbilde: Smak av Pinot Noir
torsdag
19:30

Smak av Pinot Noir

Bærum Kulturhus inviterer til en jordomseiling og smaker på de ulike typene med Merete Bø. Arrangementet foregår digitalt.

Eventbilde: Live digitalt vinkurs: Chardonnay
lørdag
20:00

Live digitalt vinkurs: Chardonnay

Vinkurs hjem i stua! I løpet av ca 1,5 time vil du få en god teoretisk innføring og smake to spennende viner.