Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Matlagingsteknikker på 1-2-3 hovedbilde
torsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Matlagingsteknikker på 1-2-3

Kokeboken Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og kokkene gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter. Vi går gjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.

Det blir en utfyllende introduksjon til de mest anvendte varmebehandlingsmetodene, og man lærer hvordan man bør behandle råvarene for å fremheve de beste smakene.

Dere vil blant annet lære å panne steke kamskjell, posjere egg, lage snitzel og confitert ørret for å nevne noe. Menyen kan variere. Etter introduksjonen setter kursdeltagerne i gang med matlagningen og er selv med og lager ulike småretter med de forskjellige varmebehandlingsmetodene i fokus. Smårettene som blir laget smakes på underveis. Alle spiser det de selv har laget. Vi lager retter som er perfekt å vippe opp når man skal ha gjester på middagsselskap.

Oppstart kl 17:00
Varighet: 3-4 timer
Pris: 1500,-per person

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
torsdag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb. Vi sparker helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, GRATIS popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Kurs: Biff og bayer kveldstid
fredag
17:00

Kurs: Biff og bayer kveldstid

Lær om ulike stykningsdeler av storfe, tilberedningsmetoder, tilbehør og om ulike typer øl. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.