Arrangementet er fullført.
Det indiske kjøkken er hybrid, ikke bare finner du variasjon i kjøtt, fisk, ris retter, brød og chutneyer, men også et meget stort utvalg i linser og bønner. Kjøkkenet er at av de beste når det kommer til vegetarmat!
– Foredrag om krydder og ingredienser
– Detaljert gjennomgang av oppskrifter
– Praktisk instruksjon og veiledning
Gjennom dette kurset lærer du å lage smakfulle vegetarretter av linser og bønner, og hemmeligheten bak herlige kryddersammensetninger. Kurset lærer deg om de mest sentrale krydderne på det indiske kjøkken, og hvordan du bruker de. Under foredraget serveres indisk chai og indiske blandinger. Festbrødet nan og raita er også en del av matkurset. Avslutningsvis får du servert et deilig måltid på ekte indisk vis hvor du lærer å spise uten kniv og gaffel. Kvalitetsrik basmatiris og Nirus autentiske chutney blir servert til. Etter maten serveres du munnoppfrisker av anis, kandisert anis, kardemommekapsler og kandisukker.
– Kurskjøkken
– Ingredienser
– Utstyr
– Kokkekurs
– Oppskrifter
– Rengjøring og oppvask
– Et autentisk måltid
Etter dette kurset kan du de beste triksene for å lage autentisk indisk vegetarmat og imponere nære med smakfulle retter til en vegetarmiddag.
I vintersesongen forvandles SALTs uteserveringsområde til en sosial arena. Her kan du booke en utendørs sittegruppe med bålpanne og reinskinn, og nyte deres nordisk- og samiskinspirerte meny!
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.