Tikka betyr beinfritt kjøtt, filet. Masala betyr krydderblanding. På dette kurset lærer du alle hemmelighetene og teknikkene bak den kjente nord-indiske festretten.
Gjennom en innføring i oppskriftene og ingrediensene, lærer du om de spennende krydderne på det indiske kjøkken og hva som skal til for å lage en autentisk tikka masala. I tillegg vil du lære å lage tilbehøret til, som det herlige festbrødet nan. Langkornet og smaksrik basmatiris og Nirus autentiske chutneyer blir servert til. Avslutningsvis får du servert et deilig måltid på ekte indisk vis hvor du lærer å spise uten kniv og gaffel.
Dette kurset er for deg som vil lære en bestemt meny, og som kanskje ikke har laget mye indisk mat før. Kvelden gir en unik mulighet til å boltre seg med smaker i alle styrker. Kurset gir deg en enkel innføring i det indiske kjøkken, slik at en kan eksperimentere med krydder videre.
Etter dette kurset kan du lage en fantastisk tikka masala med tilbehør og imponere alle i omgangskretsen.
Kurset inkluderer :
- Kurskjøkken
- Ingredienser
- Utstyr
- Kokkekurs
- Oppskriftshefte
- Rengjøring og oppvask
- Et autentisk måltider og servering