Arrangementet er fullført.
Hjemmelaget suppe smaker alltid nydelig! Spesielt når høsten melder sitt inntog, og man kan kose seg inne med deilige supper som varmer.
Bølgen & Moi sine dyktige kokker viser deg hvordan du kan imponere med skikkelig gode, hjemmelagde supper. Det er noe helt annet enn de som kommer på pose, om vi får lov til å si det.
Kokkene veileder deg gjennom ulike råvarer og typer supper – både med grønnsaker, fisk- og skalldyr og kjøtt. På kveldens program står blant annet kremet soppsuppe og fransk løksuppe, skalldyrbisque og safrankremet blåskjellsuppe, kyllingsuppe og oksehalebuljong.
Du lærer om hvordan du skal behandle råvarene, og hvordan du kan oppnå best mulig resultat, enten du lager en herlig hverdagsmiddag til familien, eller vil imponere med en sikker vinner til forrett på neste middagsselskap.
Dette får du oppleve
Deltakende matkurs med Norges ledende kokker
Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset og middag avslutningsvis.
Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren
Pris: Kroner 1195,- pr. person.
Kursene er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider
Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.
Christer Bådsvik fra Ringnes kommer på besøk med mye godt juleøl i sekken. Her skal man lære litt, smake masse øl og kose seg.
Her vil du oppleve et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag.