Arrangementet er fullført.

Matkurs: Skikkelig gode, hjemmelagde supper hovedbilde
tirsdag 
17:30
Bølgen & Moi Tjuvholmen

Matkurs: Skikkelig gode, hjemmelagde supper

Hjemmelaget suppe smaker alltid nydelig! Spesielt når høsten melder sitt inntog, og man kan kose seg inne med deilige supper som varmer.

Bølgen & Moi sine dyktige kokker viser deg hvordan du kan imponere med skikkelig gode, hjemmelagde supper. Det er noe helt annet enn de som kommer på pose, om vi får lov til å si det.

Kokkene veileder deg gjennom ulike råvarer og typer supper – både med grønnsaker, fisk- og skalldyr og kjøtt. På kveldens program står blant annet kremet soppsuppe og fransk løksuppe, skalldyrbisque og safrankremet blåskjellsuppe, kyllingsuppe og oksehalebuljong.

Du lærer om hvordan du skal behandle råvarene, og hvordan du kan oppnå best mulig resultat, enten du lager en herlig hverdagsmiddag til familien, eller vil imponere med en sikker vinner til forrett på neste middagsselskap.

Dette får du oppleve
Deltakende matkurs med Norges ledende kokker
Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering:  Ja – smaksprøver underveis i kurset og middag avslutningsvis.
Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren
Pris: Kroner 1195,- pr. person.

Kursene er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Franske smaker
tirsdag
17:00

Kurs – Franske smaker

På dette kurset jobber dere med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat – som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette. 

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.