Arrangementet er fullført.
Under kveldens kurs om øl og mat i kombinasjon skal dere innom både fisk, skalldyr, kjøtt og dessert – hva som passer til av ulike ølsorter og hvordan man kan bruke øl i matlagingen.
Med øl er det litt andre regler som spiller inn under de ulike prosessene, enn med vin, og det finnes råvarer som er mer mottakelig for møtet med øl som du vil oppleve gjennom kvelden. Det finnes tross alt 800 forskjellige smakkomponenter i øl, og med så mye interesse rundt, øl og med flere spennende norske bryggerier, er det på høy tid at det settes fokus på norsk øl og nordisk mat i kombinasjon.
Pris: 1850,-
Les mer om matkurset og bestill plass på Aperitifs hjemmesider >>
På Oslo Freedom Forum 2022 vil du høre foredrag fra noen av verdens modigste menneskerettighetsforkjempere.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
En vandring om byutvikling og forsvunne gater, om sjøvannsbadekar på Victoria terrasse og bygårdsfasader i kalk og tegl.