Arrangementet er fullført.

Matkurs: Øl og mat i harmoni hovedbilde
torsdag 

Matkurs: Øl og mat i harmoni

Matkurs: Øl og mat i harmoni

Under kveldens kurs om øl og mat i kombinasjon skal dere innom både fisk, skalldyr, kjøtt og dessert – hva som passer til av ulike ølsorter og hvordan man kan bruke øl i matlagingen.

Med øl er det litt andre regler som spiller inn under de ulike prosessene, enn med vin, og det finnes råvarer som er mer mottakelig for møtet med øl som du vil oppleve gjennom kvelden. Det finnes tross alt 800 forskjellige smakkomponenter i øl, og med så mye interesse rundt, øl og med flere spennende norske bryggerier, er det på høy tid at det settes fokus på norsk øl og nordisk mat i kombinasjon.

Pris: 1850,-

Les mer om matkurset og bestill plass på Aperitifs hjemmesider >>

Relaterte saker

Eventbilde: Italiensk mat og vin i kombinasjon
fredag
17:00

Italiensk mat og vin i kombinasjon

En restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.

Eventbilde: To generasjoner – sushi
lørdag
11:00

To generasjoner – sushi

To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner
tirsdag

Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner

I dag rangeres Chile som nummer ni av verdens største vinproduserende land og denne kvelden får du smake noen av toppvinene derfra.