Søk i Aktiv i Oslo

Matkurs: Øl og mat i harmoni hovedbilde

Matkurs: Øl og mat i harmoni

Matkurs: Øl og mat i harmoni

Under kveldens kurs om øl og mat i kombinasjon skal dere innom både fisk, skalldyr, kjøtt og dessert – hva som passer til av ulike ølsorter og hvordan man kan bruke øl i matlagingen.

Med øl er det litt andre regler som spiller inn under de ulike prosessene, enn med vin, og det finnes råvarer som er mer mottakelig for møtet med øl som du vil oppleve gjennom kvelden. Det finnes tross alt 800 forskjellige smakkomponenter i øl, og med så mye interesse rundt, øl og med flere spennende norske bryggerier, er det på høy tid at det settes fokus på norsk øl og nordisk mat i kombinasjon.

Pris: 1850,-

Les mer om matkurset og bestill plass på Aperitifs hjemmesider >>

Relaterte saker

Eventbilde: Foredrag: Caravellen og mekkerne
torsdag
17:00

Foredrag: Caravellen og mekkerne

Teknologihistorisk torsdag: Caravelle er det første jetflyet til SAS fra 1959 – og den største museumsgjenstanden på Teknisk museum!

Eventbilde: Foredrag: «Å bestemme over livet» av Hege Duckert
torsdag
18:00

Foredrag: «Å bestemme over livet» av Hege Duckert

Hege Duckert forteller om Katti Anker Møllers kamp for alle kvinners rett til fødselshjelp, prevensjon og abort.

Eventbilde: Søndagstur i kvinnehistoriske spor
søndag
13:00

Søndagstur i kvinnehistoriske spor

Oslo Kvinnesaksforening inviterer til kvinnehistorisk byvandring. En spennende runde med stopp på steder med betydning for kvinners historie.