Under kveldens kurs om øl og mat i kombinasjon skal dere innom både fisk, skalldyr, kjøtt og dessert – hva som passer til av ulike ølsorter og hvordan man kan bruke øl i matlagingen.
Med øl er det litt andre regler som spiller inn under de ulike prosessene, enn med vin, og det finnes råvarer som er mer mottakelig for møtet med øl som du vil oppleve gjennom kvelden. Det finnes tross alt 800 forskjellige smakkomponenter i øl, og med så mye interesse rundt, øl og med flere spennende norske bryggerier, er det på høy tid at det settes fokus på norsk øl og nordisk mat i kombinasjon.
Pris: 1850,-
Les mer om matkurset og bestill plass på Aperitifs hjemmesider >>
Hver tirsdag er det babyomvisning på Naturhistorisk museum. Ukens babyomvisning er i zoologiske utstillinger.
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.
Samtale med Olive Vassell, Natasha A. Kelly og Michelle Tisdel om boken og temaet «Mapping Black Europe: Markers, monuments, memory».