Arrangementet er fullført.
Store barn fra 10-12 år inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen.
Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage pasta sammen og gir innspill på hva som passer til.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter. Kursdeltakerne deles i par og får smake på rettene som blir laget underveis.
Hver tirsdag er det babyomvisning på Naturhistorisk museum. Ukens babyomvisning er i zoologiske utstillinger.
Hvordan så bestemors kjøkken ut? Kjenner du igjen detaljer fra 50-tallskjøkkenet? Fem kjøkken fra middelalderen til 1950 er bygget opp i utstillingen.
Mat er en sentral del av menneskelivet – og av byhistorien. I denne fotoutstillingen får du servert smakebiter fra Oslos mathistorie de siste 150 årene.