Arrangementet er fullført.
Mat og vin i kombinasjon
Vinklubben presenterer 3 spennende viner til hver av de klassiske julerettene ribbe og pinnekjøtt. Denne kvelden disker Vulkan Catering opp med deilig julemat som nytes sammen med vinene.
Om foredragsholder
Kveldens foredragsholder er Nina Deberitz. Hun er utdannet sommelier og har fartstid fra Slottet og Hotel Bristol. Nå blir hun ansvarlig for den daglige driften av Norsk Sommelier Utdannelse (NSU) og blir også foredragsholder på flere av Mathallens vinkvelder. NSU har utdannet innenfor vin i 18 år og tilbyr studier og kurs for både HORECA og privatmarkedet.
Verdens kreftdag 4. februar er i år en hyllest til det brede engasjementet for kreftsaken. Det blir kunstutstilling i Kreftforeningens Vitensenter lørdag 4. og søndag 5. februar.
Denne vandringen inneholder høydepunktene fra Oslo sentrum, og du får høre historier om kjente fanger, konflikter og liv og røre i Kvadraturen. Turen går hver lørdag kl 14.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.