Arrangementet er fullført.
Mat og vin i kombinasjon
Vinklubben presenterer 3 spennende viner til hver av de klassiske julerettene ribbe og pinnekjøtt. Denne kvelden disker Vulkan Catering opp med deilig julemat som nytes sammen med vinene.
Om foredragsholder
Kveldens foredragsholder er Nina Deberitz. Hun er utdannet sommelier og har fartstid fra Slottet og Hotel Bristol. Nå blir hun ansvarlig for den daglige driften av Norsk Sommelier Utdannelse (NSU) og blir også foredragsholder på flere av Mathallens vinkvelder. NSU har utdannet innenfor vin i 18 år og tilbyr studier og kurs for både HORECA og privatmarkedet.
Bli med på en eksklusiv kveld hvor kjærligheten til vin, direkte fra vingårdene i California og Oregon, feires sammen med en fire-retters meny.
I år har Oslo 400-årsjubileum, og Oslo kommunes kunstsamling har tatt initiativ til å etablere et nytt kunstverk til byen.
Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.