Arrangementet er fullført.
Piemonte – verdens beste vinområde?
Denne kvelden får du smake noen juveler, både musserende, hvite og røde som alle er i verdensklasse.
Om foredragsholder:
Kveldens foredragsholder er Nina Deberitz. Hun er utdannet sommelier og har fartstid fra Slottet og Hotel Bristol. Nå blir hun ansvarlig for den daglige driften av Norsk Sommelier Utdannelse (NSU) og blir også foredragsholder på flere av Mathallens vinkvelder. NSU har utdannet innenfor vin i 18 år og tilbyr studier og kurs for både HORECA og privatmarkedet.
Et halvdagskurs som settes opp i skoleferier. Barna får være med på morgenforing, rengjøring og stell av ulike husdyr, samt lære hvorfor ulike raser trenger ulikt stell og har forskjellige behov.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
På kurset lærer du hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte. Avslutningsvis nytes sushi laget på kurset.