Arrangementet er fullført.
Det indonesiske kjøkken tar deg med på en spennende smaksopplevelse når de rigger til et pop up-kjøkken på Torget! Det kulinariske Indonesia har påvirkning fra ulike kulturer som Kina, India, Midtøsten og Europa. Indonesisk mat er full av intense og spennende smaker, og denne helgen byr Det indonesiske kjøkken på nettopp dette.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.