Arrangementet er fullført.
I år har de et enda større utvalg en foregående år! Mer mat og mer smak.
I Brød & Cirkus teltet har de grønnsaker, honning, syltet og saftet, stort utvalg av kjøttprodukter, krydder, geleer, gårdsis, nystekt brød, delikatesser på kjøtt og fisk, bestilling av pinnekjøtt, fårepølser, nyr og desserter, jordbær smoothie, øl, boller, kaker, egg, pultost, spekeskinke, mel, syltetøy og mye håndmat.
Er man superheldige og været spiller på lag kommer en av deres nye venner med fersk sopp og bær!
Ute på torget vil de ha helgrilling av gris, salg av innbakt abbor, lokale italienske pølser på grill, paella og krydder fra skogen, lokale norske pølser på grill og kanskje en og annen overraskelse!
De har kurs, foredrag, konserter og underholdning inne og ute alle dager.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!
Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.