Arrangementet er fullført.

Mat og vin i kombinasjon hovedbilde
lørdag 
13:00

Mat og vin i kombinasjon

Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner?

På kjøkkenet kan vi trylle frem flotte retter basert på ferske og gode råvarer. Med litt kunnskap om grunnprinsippene rundt mat og vin i kombinasjon kan måltidet bli enda bedre.

Vil du lære om hvordan du kan heve smaken i både maten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

Kulinarisk akademi gir deg en innføring i prinsippene rundt mat og vin i kombinasjon. De teoretiske prinsippene blir gjennomgått og det blir smaksprøver på ulike kombinasjoner.
Kokkene deres tilbereder fem ulike retter som alle får en smakebit av. De forskjellige smaksprøvene får følge av to ulike viner.

Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner.

For påmelding gå inn og book online her>>

Har du noen spørsmål ta kontakt på ck@kulinariskakademi.no