Arrangementet er fullført.
Mat og vin i kombinasjon, lørdag 4 juni-2016
Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner?
På kjøkkenet kan vi trylle frem flotte retter basert på ferske og gode råvarer. Med litt kunnskap om grunnprinsippene rundt mat og vin i kombinasjon kan måltidet bli enda bedre.
Vil du lære om hvordan vi kan heve smaken i både maten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?
Vi gir deg en innføring i prinsippene rundt mat og vin i kombinasjon. De teoretiske prinsippene blir gjennomgått og det blir smaksprøver på ulike kombinasjoner.
Kokkene våre tilbereder fem ulike retter som dere alle får en smakebit av. De forskjellige smaksprøvene får følge av to ulike viner.
Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner.
Kl:13.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasjen i Oslos nye Mathallen)
Antall: 12 – 24 personer
Pris: Kr. 1.500,- pr. pers. inkl. drikke
Varighet: 3 timer
Kursavgiften dekker følgende:
Unn deg en yogaøkt med en unik utsikt over Oslofjorden. Start dagen din på en avslappende måte og nyt en sunn frokost før resten av dagen begynner.
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.