Arrangementet er fullført.
Mat og Vin i kombinasjon – Mathallen

Mat og Vin i kombinasjon – Mathallen
Velkommen til en kveld med fantastisk mat og vin
På kjøkkenet tryller vi frem flotte retter basert på sesongens ferske og gode råvarer. Dere vil lære hvordan vi kan heve smaken i både maten og vinen. Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?
Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan bare lene dere tilbake og nyte det som blir servert og la kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.
Oppmøte: Kl. 16:45
Start: Kl. 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi (2. etasje i Mathallen)
Antall: 12 – 36 personer
Pris: Kr. 1 875,- per person inkl. drikke og middag
Varighet: 4 timer
Kursavgiften dekker følgende:
- Råvarene under kurset
- Middag under kurset, nærmere bestemt 5 retter
- Demonstrasjonskurs
- To ulike viner til hver rett
- Et hefte som omhandler maten og vinene
- Foredragsholdere
Har du spørsmål? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 23 23 15 80
E-post: booking@kulinariskakademi.no
*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført.