Arrangementet er fullført.
På kjøkkenet tryller vi frem flotte retter basert på sesongens ferske og gode råvarer. Dere vil lære hvordan vi kan heve smaken i både maten og vinen. Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?
Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan bare lene dere tilbake og nyte det som blir servert og la kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.
Oppmøte: Kl. 16:45
Start: Kl. 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi (2. etasje i Mathallen)
Antall: 12 – 36 personer
Pris: Kr. 1 875,- per person inkl. drikke og middag
Varighet: 4 timer
Har du spørsmål? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 23 23 15 80
E-post: booking@kulinariskakademi.no
*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.
Kina vil bli best i verden på kunstig intelligens. Bør det skremme oss?