Arrangementet er fullført.
Vi slår et slag for øl til mat!
Øl til mat er et vel så godt alternativ som vin, da øl har et mye mer nyansert smaksbilde og inneholder mindre tanniner og syre. I tillegg er alkoholstyrken svakere. Vi ønsker derfor å lære deg kunsten å sette riktig øl til mat.
Se også: Øl og matkurs for grupper
På kurset smaker vi oss gjennom fire små retter i kombinasjon med øl, hvor ølen er nøye tilpasset rettenes smaksbilde. Kursholderen guider deg gjennom rettene hvor øl ofte også er tilstede som ingrediens.
Menyen er sesongbasert – og satt sammen av vår kokk og øl-entusiast Ronja Velten.
Høstens meny:
Varighet: 2,5 timer
Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!
Barcode Street Food inviterer til allmennquiz – fast hver tirsdag fremover!
Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!