Arrangementet er fullført.
Vi slår et slag for øl til mat!
Øl til mat er et vel så godt alternativ som vin, da øl har et mye mer nyansert smaksbilde og inneholder mindre tanniner og syre. I tillegg er alkoholstyrken svakere. Vi ønsker derfor å lære deg kunsten å sette riktig øl til mat.
Se også: Øl og matkurs for grupper
På kurset smaker vi oss gjennom fire små retter i kombinasjon med øl, hvor ølen er nøye tilpasset rettenes smaksbilde. Kursholderen guider deg gjennom rettene hvor øl ofte også er tilstede som ingrediens.
Menyen er sesongbasert – og satt sammen av vår kokk og øl-entusiast Ronja Velten.
Høstens meny:
Varighet: 2,5 timer
FLYTTET! Katlas Atli Már Yngvason inviterer til islandsk aften som del av Møt Reykjavik.
Her ønskes det velkommen til en kveld med Merete Bø sine viner og Shaun Bartletts sanger. Direktesending hvor begge gjør det de er best på!
Ølakademiet tar deg også med på en rundreise gjennom ulike ølstiler fra hele verden – fra de lyse og lette til de tunge og mørke.