Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Masood Boomgaard aka «Self-Help Singh» hovedbilde
lørdag 
18:30
Latter

Masood Boomgaard aka «Self-Help Singh»

Masood Boomgaard, kanskje bedre kjent for sitt alter ego «Self-Help Singh», er en internasjonal komiker og sannsynligvis også din foretrukne alternative livscoach.

Den (de)motiverende coachen, komikeren og parodieksperten oppdaget sitt indre alter ego da han falt og slo hodet mens han hastet til toalettet etter å ha spist dårlig vindaloo. Siden den gang har videoene hans blitt sett millioner av ganger på YouTube, TikTok og Instagram.

Nå er han imidlertid nok en gang klar for å dra ut på turné, og du har muligheten til å få med deg en live-opptreden du sent vil glemme!

Boomgaard serverer her et morsomt, unikt, uforglemmelig og noe forstyrrende stand-up/parodi-show. Dette er ikke noen tradisjonell livscoach, men du vil ganske sikkert forlate rommet med et smil (og kanskje litt ny livsgnist?).

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Bluegrass Jam
søndag
19:00

Bluegrass Jam

Søndag er det klart for Abelones nye Bluegrass jam session, og de har med seg noen av de beste musikerne i byen!

Eventbilde: Book sauna på SALT
mandag
00:00

Book sauna på SALT

SALT har fått en enorm oppgradering av sitt saunatilbud og kan i dag tilby seks nye saunaer! Book en unik og avslappende sauna session eller privat sauna.

Eventbilde: Blå-mandag på SNØ
mandag
00:00

Blå-mandag på SNØ

Få en kick-start på uka, og snu blå-mandagen. Hver mandag frem til sommeren setter SNØ opp en lavterskel slalomløype i alpinbakken!