Arrangementet er fullført.

Martemos Teaterworkshop hovedbilde
søndag 
16:15
Sagene samfunnshus

Martemos Teaterworkshop

Velkommen alle barn, især 3-6 åringene, men er åpent for alle, til en heidundrande kreativ time i Martemos fantasirike, faktainspirerte og kreative verden.

Dragen Spike, trollfamilien, elgfamilien og flere av våre venner, katakterer samt musikk, dans, enkle kostymer, slør og bevegelse er inkludert og vi fletter sammen fakta og fantasi og skaper vår historie.

Foreldre er hjertelig velkommen til å bli med på det som skjer, evt sitte på sidelinjen og, eller ta seg tur i retauranten e.l hvis muligheten er der for det.

Pris:
200kr pr barn.
konto til 18401077703

Jeg ønsker konkret påmelding enten som melding på Martemos teater, eller til martemosteater@gmail.com eller til tlf nmr 92246409.
senest innen fredag 3. mai
Jeg trenger minimum 5 barn for å gjennomføre workshopen.

Da høres vi og jeg håper og gleder meg til å se dere søndag 5. Mai.

Mvh Marte Moshølen
facebook.com/martemos
martemosteater@gmail.com
92246409

Relaterte saker

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Tumble in the Jungle
lørdag
12:00

Tumble in the Jungle

Fart, humør og mange opplevelser venter den som blir med på Tumble in the Jungle. En samlende forestilling for alle barn!

Eventbilde: Snekring av vinterhus
søndag
12:00

Snekring av vinterhus

Her kan du bygge ditt eget overvintringshjem på Lilløyplassen, for å hjelpe insekter som marihøner og gulløyer med å komme seg gjennom vinteren!