Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Martemos Teaterworkshop hovedbilde
søndag 
16:15
Sagene samfunnshus

Martemos Teaterworkshop

Velkommen alle barn, især 3-6 åringene, men er åpent for alle, til en heidundrande kreativ time i Martemos fantasirike, faktainspirerte og kreative verden.

Dragen Spike, trollfamilien, elgfamilien og flere av våre venner, katakterer samt musikk, dans, enkle kostymer, slør og bevegelse er inkludert og vi fletter sammen fakta og fantasi og skaper vår historie.

Foreldre er hjertelig velkommen til å bli med på det som skjer, evt sitte på sidelinjen og, eller ta seg tur i retauranten e.l hvis muligheten er der for det.

Pris:
200kr pr barn.
konto til 18401077703

Jeg ønsker konkret påmelding enten som melding på Martemos teater, eller til martemosteater@gmail.com eller til tlf nmr 92246409.
senest innen fredag 3. mai
Jeg trenger minimum 5 barn for å gjennomføre workshopen.

Da høres vi og jeg håper og gleder meg til å se dere søndag 5. Mai.

Mvh Marte Moshølen
facebook.com/martemos
martemosteater@gmail.com
92246409

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
onsdag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: Drøbak Havnefestival 2024
fredag
14:00

Drøbak Havnefestival 2024

Det vil bli spennende aktiviteter og underholdning til både barn og voksne på dagtid. Mens kveldene blir viet til feelgood og gode rytmer ved fjorden fra spennende artister fra hovedscenen.

Eventbilde: Barnas sommer på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas sommer på Sentralen

Dette er Sentralens egne, gratis arrangementsprogram for barn- og barnefamilier – arrangeres hver lørdag og søndag gjennom sommeren!