Arrangementet er fullført.

Markens Grøde – lær fantastiske grønnsaksretter! hovedbilde
onsdag 
17:30
Bølgen & Moi Tjuvholmen

Markens Grøde – lær fantastiske grønnsaksretter!

Å redusere forbruket av kjøtt, fisk, melkeprodukter og egg, og spise mer vegetarisk mat er bra for både egen helse, miljøet og dyrene. Men hva skal du spise, og hvordan lager du det?

Er du vegetarianer, ønsker du å bli det, eller vil du kanskje bare kutte litt i kjøttforbruket ditt? Denne kvelden vil du utvide din kunnskap om vegetariske retter, og lære å lage fullgode måltider uten kjøtt.

Bølgen & Moi sine dyktige kokker vise deg hvordan du kan tilberede deilig mat basert på planteriket. Noe av det som står på menyen denne kvelden er linsesuppe, vegetarburger, fermentering og vårruller.

Dette får du oppleve
Deltakende matkurs med Norges ledende kokker
Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering:  Ja – smaksprøver underveis i kurset og middag avslutningsvis.
Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren
Pris: Kroner 1195,- pr. person

Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider

Hjertelig velkommen!

Relaterte saker

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter.

Eventbilde: Førjulstid og romjul på Son Spa
tirsdag

Førjulstid og romjul på Son Spa

Nyt både spa og julemeny under førjulstiden, så vel som julaften, romjul og nyttårsaften på Son Spa.

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Vin til julemat
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Vin til julemat

Vinklubben presenterer 3 spennende viner til hver av de klassiske julerettene ribbe og pinnekjøtt.