Arrangementet er fullført.

Marit Larsen på Rockefeller hovedbilde
torsdag 

Marit Larsen på Rockefeller

Marit Larsen på ØyafestivalenI forbindelse med sin nye plate «Spark» skal Marit Larsen ut på turné.

Billettpris: 295,- + bill.avg. 18 år leg.

Kjøp billetter her >>

Marit forklarer at albumtittelen refererer til de små øyeblikkene i livene våre som forandrer alt. Første gnist av noe nytt – det være seg en ny begynnelse eller begynnelsen på en slutt. Etter enorm suksess med «The Chase» og singelen «If A Song Could Get Me You» etablerte hun seg som en dreven poplåtsnekker. «The Chase» fikk femmere i bl.a. Dagsavisen, Adressa, Dagbladet og Aftenposten. Hun ble også nominert til Spellemann i kategorien «Årets kvinnelige artist».

Hør Marit Larsen under:

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Filharmoniske Kor 100 år
lørdag
18:00

Oslo Filharmoniske Kor 100 år

Oslo Filharmoniske Kor feirer sitt hundreårsjubileum med en storslått festkonsert, med Oslo-Filharmonien, dirigentene Cathrine Winnes og Øystein Fevang, og konferansier Ingrid Bjørnov.

Eventbilde: Mimi Webb til Parkteatret
søndag
19:00

Mimi Webb til Parkteatret

Hitmaskin og stjerne in the making – denne dama fra UK har du garantert hørt på radio de siste månedene, enten med hiten «Good Without» eller nydelige «Dumb Love».

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.»