Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Maridalsspillet 16. – 20. august hovedbilde
torsdag 
19:00
Maridalsspillet

Maridalsspillet 16. – 20. august

Historien om pandemien Svartedauen, er nyoppusset og intensivert etter to år med … ja, nettopp pandemi. Forestillingen er stappa full av forrykende dramatikk, utfordrende kampscener, vrinskende dølahester, portretter av modige kvinner og staute menn som står opp mot overmakten, og noen doser ung og ekte kjærlighet. Det hele krydret med forfriskende komiske øyeblikk.

For publikum starter forestillingen Svartedauen gjennom en tablåsti for å komme i skikkelig 1300-tallsstemning. Til tross for den isnende realismen trenger du ikke munnbind! Tablåstien er et nyskrevet vandreteater med splitter nye scener hvor de aller fleste karakterene er nye for året.

Når du er kommet helskinnet gjennom tablåene går stien til spilleplassen ved kirkeruinene der det er salg av enkel snacks og drikke også.

Praktisk informasjon:

Maridalsspillet starter med tablåforestillinger på turstien 150 m fra Hønefoten P-plass som er like ved Maridalen skole. Tablåene starter 60 minutter før hovedforestillingen og sceneaktørene følger publikum til hovedscenen ved ruinen av Margaretakirken.

Tider:

  • Inngang til Maridalsspillet er ved Hønefoten P fra klokken 19:00 foran hver forestilling.
  • Inngang stenger klokken 19:40.
  • Hovedspillet Svartedauen starter klokken 20:00.
  • Forestillingen er ferdig ca. kl. 21:20.

Relaterte saker

Eventbilde: Mini-hesteshow for hele familien
søndag
13:00

Mini-hesteshow for hele familien

EKT setter opp små hinder og forteller hva som skjer mellom hestene når de er helt fri og gjør ting sammen uten mennesker på ryggen. Her kan det bli mye fart og moro. Gøy for alle aldre!

Eventbilde: MiniMunch: Barnas Kunstdag
søndag
14:30

MiniMunch: Barnas Kunstdag

MUNCH ønsker å sette barnas kunstopplevelse i sentrum, og la dem møte kunsten på deres egne premisser. 

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
mandag
00:00

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.