Søk i Aktiv i Oslo

Maridalsspillet 16. – 20. august hovedbilde
tirsdag 
19:00
Maridalsspillet

Maridalsspillet 16. – 20. august

Historien om pandemien Svartedauen, er nyoppusset og intensivert etter to år med … ja, nettopp pandemi. Forestillingen er stappa full av forrykende dramatikk, utfordrende kampscener, vrinskende dølahester, portretter av modige kvinner og staute menn som står opp mot overmakten, og noen doser ung og ekte kjærlighet. Det hele krydret med forfriskende komiske øyeblikk.

For publikum starter forestillingen Svartedauen gjennom en tablåsti for å komme i skikkelig 1300-tallsstemning. Til tross for den isnende realismen trenger du ikke munnbind! Tablåstien er et nyskrevet vandreteater med splitter nye scener hvor de aller fleste karakterene er nye for året.

Når du er kommet helskinnet gjennom tablåene går stien til spilleplassen ved kirkeruinene der det er salg av enkel snacks og drikke også.

Praktisk informasjon:

Maridalsspillet starter med tablåforestillinger på turstien 150 m fra Hønefoten P-plass som er like ved Maridalen skole. Tablåene starter 60 minutter før hovedforestillingen og sceneaktørene følger publikum til hovedscenen ved ruinen av Margaretakirken.

Tider:

  • Inngang til Maridalsspillet er ved Hønefoten P fra klokken 19:00 foran hver forestilling.
  • Inngang stenger klokken 19:40.
  • Hovedspillet Svartedauen starter klokken 20:00.
  • Forestillingen er ferdig ca. kl. 21:20.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
onsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: Velkommen til YOGA PÅ KONGEN
fredag
11:00

Velkommen til YOGA PÅ KONGEN

Yoga-klassen er for alle. Lett dynamiske bevegelser, pust og avspenning. Kjenn hvordan kroppen slipper spenninger, pusten beveger seg i hele kroppen og energien lades opp!

Eventbilde: Babydans
fredag
11:00

Babydans

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.