Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

MAMMA! En samtale om Tracey Emins Moren hovedbilde
søndag 
14:00
MUNCH, Bjørvika

MAMMA! En samtale om Tracey Emins Moren

4. juni 2023 er det ett år siden Tracey Emins bronseskulptur Moren fikk sin plass ved MUNCH. Ettårsdagen markeres med en samtale om morskap, lansering av podkast og bursdagsfeiring på MUNCH.

  • Tid: Søndag 4. juni kl. 14:00 – 16:00
  • Sted: Amfiet på MUNCH
  • Dørene åpner 13:30. Det er gratis inngang, men begrenset med plasser så kom i god tid.
  • Samtalen starter 14:00 og vil bli holdt på norsk.

Hør kunsthistoriker og programleder i Kunstpodden, Cecilie Tyri Holt, i samtale med kunsthistoriker og -kritiker Mona Pahle Bjerke, kunstner Ahmed Umar og senior kurator Jon-Ove Steihaug om morskap i kunst generelt – og Emins Moren spesielt.

Ny podkast

Tracey Emins Moren inngår i Oslo kommunes kunstsamling. I samarbeid med Kunstpodden har de laget tre podkastepisoder med utgangspunkt i skulpturen. Podkasten utdyper temaet morskap i kunst og litteratur, og utforsker ulike innganger til Moren med fokus på juryeringsprosess og forbindelser mellom Emin og Edvard Munch. Dette samarbeidet lanseres på MUNCH denne ettermiddagen.

Bursdagsfeiring

Etter samtalen inviterer Oslo kommunes kunstsamling til en feiring av ettårsdagen til Moren. Det serveres kake og musikk fra DJ!

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Vinterferie på Historisk museum: Bli med ridderen til middelalderen!
onsdag
11:00

Vinterferie på Historisk museum: Bli med ridderen til middelalderen!

Bli med og utforske ekte runer og hieroglyfer. Og lær hvordan du kan risse dine egne.Ta et skritt tilbake i tid og opplev historiens magi med hele familien.

Eventbilde: Opplev Vigelandsparken med guide!
onsdag
18:00

Opplev Vigelandsparken med guide!

Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.

Eventbilde: Novaski-kvelder med Tomsen på SNØ
torsdag
16:00

Novaski-kvelder med Tomsen på SNØ

Novaski-kvelder på SNØ er for de som allerede har Tomsen Novaskis og for de som vil prøve for første gang. Alle er velkomne.