Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Magnus’ Musical Madness på SALT hovedbilde
tirsdag 
19:00
SALT Art - Music

Magnus’ Musical Madness på SALT

Velkommen til et musikalshow du sent vil glemme! Magnus har tatt på seg oppdraget å samle byens beste musikalartister, sangere, skuespillere og komikere for å gi deg en leken kveld med spontan underholdning.

Basert på forslag fra publikum vil gjengen improvisere alt fra dramatiske scener til korte sanger. Se for deg en blanding mellom teatersport, kabaret og Broadway musikal! Her kan alt skje og hvert show er helt unikt! Det vi kan garantere er at det blir mye energi, musikk og latter – dette er Magnus’ Musical Madness.

*Dette showet ledes av Magnus Lomax Bjerke. Han har lang erfaring med å instruere improteater, og har spilt improviserte musikaler på norske og internasjonale festivaler med duoen «Men con Feelings.» Nå får han endelig oppfylt drømmen om å sette sammen et dream-team for å forsøke å improvisere frem byens beste underholdning!

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: Fotballidiot – Fotballquiz på Brød & Sirkus
onsdag
18:30

Fotballidiot – Fotballquiz på Brød & Sirkus

Det blir kuriosa fra all verdens fotball, det blir gjester og det blir god stemning. Ikke nok med det; du kan vinne billetter for deg og laget ditt (4 pers.) til Premier League eller Bundesligaen.

Eventbilde: SENT – Kveldsarrangement med bar, spill, LEGO og quiz
torsdag
19:00

SENT – Kveldsarrangement med bar, spill, LEGO og quiz

Denne kvelden holder museet åpent til 23:00 med bar, LEGO, quiz og klassiske bordspill – i tillegg blir det lynkurs i programmering av algoritmisk kunst og VR-spill i Vitensenteret.