Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Magnus’ Musical Madness – Julespesial! hovedbilde
torsdag 
20:00
SALT Art & Music

Magnus’ Musical Madness – Julespesial!

Velkommen til et musikalshow du sent vil glemme! Magnus har tatt på seg oppdraget å samle byens beste musikalartister, sangere, skuespillere og komikere for å gi deg en episk kveld med spontan underholdning. De kan ikke si nøyaktig hva som kommer til å skje siden alt skal lages på stedet! Den 15. desember blir det julespesial!

Basert på forslag fra publikum vil gjengen improvisere alt fra dramatiske scener til korte sanger. Se for deg en blanding mellom teatersport, kabaret og Broadway musikal! De aner ikke hva som kommer til å skje og hvert show er helt unikt. Det de kan garantere, er at det blir mye energi, musikk og crazy humor – dette er Magnus’ Musical Madness.

Aldersgrense: 18 år

Alle kulturarrangement på SALT foregår innendørs. Se hele programmet her: salted.no/program

Området har flere serveringssteder for både mat og drikke. Menyer finnes her: salted.no/food

*Dette showet ledes av Magnus Lomax. Han har lang erfaring med å instruere improteater, og har spilt improviserte musikaler på norske og internasjonale festivaler med duoen «Men con Feelings.» Nå får han endelig oppfylt drømmen om å sette sammen et dream-team for å forsøke å improvisere frem byens beste underholdning!

Relaterte saker

Eventbilde: Paint’n Sip i Bakhagen til PINPIN
torsdag
17:30

Paint’n Sip i Bakhagen til PINPIN

Be med deg venner, familie og daten på en kreativ kveld utenom det vanlige!

Eventbilde: OnklP på Bysommer
torsdag
21:00

OnklP på Bysommer

OnklP er tilbake! Og denne gangen gjør han det på egen hånd. Når den evig energiske OnklP tar scenen igjen, er det med dedikerte fans fra alle generasjoner i publikum.

Eventbilde: The Well Summer Club
fredag
00:00

The Well Summer Club

Ser du etter et flott sted å slappe av, sole deg, bade, spise, drikke og bare ha det bra i sommer? Opplev herlig beach club-stemning på The Well, bare 15 minutter fra Oslo.