Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Må på behandling – episode 100 hovedbilde
onsdag 
19:00
Cosmopolite Scene

Må på behandling – episode 100

Podkasten Må på behandling har kommet seg til episode 100! Anledningen skal feires med et verdig og spektakulært sceneshow bestående av flere gjester, festlige innslag og elementer, PC-er, geitehelvete, spørsmål og svar, tilbakeblikk og framtidsretta oppførsel.

Morten Ramm og Vegar Tryggeseid har i over 2 år gjort en formidabel innsats med å fremme problemstillinger rundt psykisk og fysisk helse med en underholdende, respektfull og innsiktsfull grunnholdning, og nå skal innsatsen i podkasten Må på behandling feires og markeres. Du haaar å bli med mann, haha!

Relaterte saker

Eventbilde: Ungdommens kulturbryggeri – Gratis fritidstilbud
mandag
17:00

Ungdommens kulturbryggeri – Gratis fritidstilbud

Et gratis fritidstilbud med variert program; Konserter – Klubbkvelder – Møte med artister – Workshops – Dansejams – Kurs

Eventbilde: Business Casual: Julebord (Standup på BSF)
mandag
19:00

Business Casual: Julebord (Standup på BSF)

Nå som julen er rett rundt svingen er det viktig å ta seg et avbrekk fra styr og ståhei, og det finnes vel intet bedre avbrekk fra en hektisk hverdag i desember enn en real latter! Derfor inviterer Barcode Street Food til et helt uforglemmelig førjulsshow!

Eventbilde: Jan Thomas og Einar blir venner: Julepodshow
mandag
19:30

Jan Thomas og Einar blir venner: Julepodshow

Jan og Einar utfordrer hverandre, skravler om ting de – og du – er opptatt av, og deler fra livene sine; en herlig miks av humoristisk hverdagsliv og glamorøse festdager. Nå kan du oppleve duoen live!