Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Lysfest på Hadeland Glassverk hovedbilde
lørdag 
Hadeland Glassverk

Lysfest på Hadeland Glassverk

Hadeland glassverk tar smittevern på alvor og gjør endringer på åpning av julen 31.oktober. Etter innstramming i nasjonale smittevernstiltak denne uken, ser vi oss nødt til avlyse det utendørs lysfestarrangementet førstkommende lørdag kl.18.

Helgen på Hadeland Glassverk vil likevel være fullspekket med koselige juleaktiviteter for hele familien. Det blir blant annet kanefart, innendørs skøytebane, selvblås av julekuler, besøke av Julenissen og åpning av den fantastiske utstillingen til Lisa Aisato i Galleri 1.

Lysshowet med julekonserten på torget utgår, men vi vil tenne julelysene kl. 18:00 når mørket har senket seg. Tenningen av julelysene vil bli annonsert over vårt lydanlegg slik at de gjestene som ønsker kan gå ut å få med seg tenningen av alle de tusen julelysene på HG kan gjøre det.

I Vaffelhuset markerer vi Halloween, og gir bort gratis godtepose til barna!

Vi har hatt en nøye gjennomgang av alle våre smittevernstiltak i samarbeid med Jevnaker kommune.

Fra og med torsdag innfører vi bordservering og matbestilling via mobilen og systemet Ordr. Denne løsningen vil gjestene finne i Kokkestua,  Bakeriet, Mester Pizzeria og i det store serveringsteltet som er åpent i helgene!

Dette vil gi mindre kø og trengsel i spisestedene, samt en behagelig opplevelse for gjestene som kan bestille sin mat og drikke fra egen mobil og få dette servert til bordet.

Lørdag holder vi langåpent fra 10-20 og søndag er vi åpen fra 10-18. Vi holder åpent alle dager i november og desember frem til lille julaften, 10-16 på hverdager og 10-18 i helgene.

Velkommen til en hyggelig og trygg juleåpning på Hadeland Glassverk! Vi gleder oss til å se dere

Program for dagen:

Kl. 10.00: Hadeland Glassverk åpner
Kl. 10-20: Innendørs skøytebane i Galleri 2.
Kl. 12-20: Lisa Aisato – utstillingsåpning
Kl. 12-16: Møt Julenissen og nissebarna
Kl. 12-20: Halloweenfeiring i Vaffelhuset! Gratis godtepose til barna.
Kl. 10.00-16.30: Blås glass i Glasshytta
Kl. 12.00-16.00: Kanefart rundt i glassverkslandsbyen
Kl. 18.00: Vi tenner titusenvis av julelys!
Kl. 20.00: Hadeland Glassverk stenger

Gratis inngang og gratis parkering.

 

 

Relaterte saker

Eventbilde: Urban Circus – et familieshow
søndag
14:00

Urban Circus – et familieshow

Et familieshow for små og store du neppe har sett maken til. Her møter du sirkusartister med triks og ferdigheter som tilhører sjeldenheten. Sjonglering i verdenstoppen, trylling og komedie.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
mandag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
mandag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!