Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Luscious lo-fi på Månefisken hovedbilde
søndag 
19:00

Luscious lo-fi på Månefisken

ntso

Tennene løper i vann når akustisk musikk serveres av disse fire unike artistene.

NB: konserten begynner presist kl. 19.00!

Conrad Vingoe 19.00-19.25
Paulin Voss 19.40-20.05
House of Trees 20.20-20.45
The Beautybag 21.00-21.25

150 NOK, cash

House of Trees (SE / UK) har hatt en stadig økende suksess de siste 18 månedene. Deres berusende blanding av skeive jazzmelodier med et bakteppe av originale eventyrhistorier har fascinert publikum over hele Europa det siste året, blant annet på turneer i Tyskland, Storbritannia, Skandinavia, Baltikum, Portugal, Spania og Middelhavet. Hvis Billie Holiday synger Kurt Weill-sanger i en Tim Burton-film er vi i nærhetenen av en beskrivelse av musikken til House of Trees.

Se deres hjemmeside >>

Conrad Vingoe er en prisvinnende singer-songwriter fra Brighton, (UK). Etter å ha turnert i England, Europa og USA, er Conrad nå i gang med sitt fjerde album. Beskrevet som «Drømmende 1970-talls inspirert folk» (Time Out – London) blander Conrad sitt frodige gitarspill med lidenskapelig og inderlig vokal; alt dette for å gi publikum en minneverdig opplevelse.

Se Conrad Vingoes hjemmeside >>

Paulin Voss fronter låtene sine med fløyelsvokal akkompagnert av sin nesten 300 år gamle cello. Paulin har hittil produsert og gitt ut to soloalbum og særlig det andre albumet “Soundwave” 2012 har gitt henne mye rotasjon på norsk radio. Tittelkuttet Soundwave ble A-listet på NRK P1 i 2012 og ble liggende på listene i 13 uker. Paulin er i ferd med å spille inn sitt 3. solo album sammen med Even Ormestad (Jaga Jazzist) og Thom Hell, og første single fra albumet kan forventes om få uker.

Se hjemmesiden >>

The Beautybag har med seg alternativ country i bagasjen, og et akustisk syttitallssound i forsetet. Bandet maner frem en kontemplativ atmosfære, balansert med myk vokal og mektige, melodiske harmonier. Musikken tar for seg den unge mannens møte med det urbane Europa, der avstandsforhold, entusiasme og rastløshet preger den Hamsun-aktige protagonisten. The Beautybag utga debutalbumet «Heavy Luggage» i 2012, og singelen «Ain’t the One You Had in Mind» har fått mye radiospilling.

Se The Beautybags hjemmeside >>


Sagveien 23A
0459 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb. Vi sparker helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, GRATIS popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Endelig er tiden for TROPICAL FEELING her!
fredag
21:00

Endelig er tiden for TROPICAL FEELING her!

Start helgen med TROPICAL FEELING, en fest der du kan danse og ha det gøy til DJ og live band hele natten!

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
fredag
22:00

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.