Søk i Aktiv i Oslo

Lunsjkonsert: Bergen pianotrio hovedbilde
tirsdag 
11:30
Sentralen

Lunsjkonsert: Bergen pianotrio

Klassisk musikk trenger ikke innebære en lang kveld i en mørk sal. En gang i måneden inviterer vi til lunsjkonserter i Vinterhagen. Der du kan ta deg en kaffe og noe godt å bite i fra kafeteriaen samtidig som du nyter fantastisk musikk. Unn deg et avbrekk fra arbeidsdagens rutine, og stikk innom for en god lunsj kombinert med musikk fremført på noen av verdens beste instrumenter av noen av landets fremste musikere. Lunsjkonsertene er gratis, men det må av smittevernhensyn bestilles billetter til arrangementet.

Medvirkende:
Bergen Pianotrio:
Sunniva Monstad, fiolin
Åshild Brunvoll, cello
Edel Bolstad, klaver

Program:
Grieg – Andante con moto
Shostakovich – Pianotrio nr 1, op. 8

Relaterte saker

Eventbilde: Releasekonsert for William Dillner
tirsdag
18:30

Releasekonsert for William Dillner

Han har samlet et storslått band bestående av unge talenter fra Oslos musikkscene, og sammen ønsker de å skape en lun og varm atmosfære, og en kveld du neppe vil glemme.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
torsdag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Få med deg Vulkangata Jazz Sessions
fredag
17:00

Få med deg Vulkangata Jazz Sessions

Gata er full av hyggelige uteserveringer, så du har god anledning til å slå deg ned og nyte underholdningen med litt mat og noe godt i glasset.